Uskladite osobne i poslovne vrijednosti na Akceleratoru za poduzetnice

Imate novog poslovnog partnera/partnericu ili zaposlenika/zaposlenicu i znate da nešto ne “štima” u vašem odnosu, ali niste sigurni što? Radi se o tome da se vaše osobne i poslovne vrijednosti vjerojatno ne poklapaju. Naše nas osobne vrijednosti vode kroz život i skloni smo unositi ih u posao, bili mi toga svjesni ili ne. Zato je dobro što prije ih osvijestiti i koristiti u poslovanju.

Snažna poveznica osobnih i poslovnih vrijednosti

Predstavljamo vam Akcelerator isključivo za WiA članice koji će vam pomoći u uvođenju reda i uspostavljanju sustava. Slijedi online edukacija na temu Osobne i poslovne vrijednosti, 7. lipnja, a prijave su još uvijek otvorene na linku.

Postoji snažna veza između tih osobnih i poslovnih vrijednosti. Vrijednosti koje pojedinac donosi u radno okruženje mogu utjecati i na kulturu te uspjeh organizacije. Kada su osobne i poslovne vrijednosti usklađene, to može rezultirati zadovoljstvom te većom motivacijom i produktivnošću. Zato se tome mora težiti, a ovaj Akcelerator izvrsna je prilika.


Pročitajte više: Kreće novi ciklus Akceleratora, samo za poduzetnice koje misle ozbiljno


Učite od vrhunske stručnjakinje

Nakon osnovne teorije i promišljanja o temi vrijednosti polaznici će za sebe izraditi Mapu svojih poslovnih vrijednosti. Nakon toga će se raditi Mapa vrijednosti i osnovnih postulata firme, odnosno branda kojeg vode te će dobiti upute kako će to konkretno moći koristiti u poslovanju.

Predavačica na edukaciji je Sanja Varlaj, stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management. Varlaj ima više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Svoju je dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Varlaj posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.

Akcelerator se sastoji od devet online edukacija koje se održavaju jednom mjesečno, u trajanju od tri sata i pauzom od deset minuta. U cijenu svake edukacije uključeno je i sat vremena savjetovanja s predavačicom.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP prijedlozi vladi

7 prijedloga Vladi RH za prvih 100 dana novog mandata

Udruga Glas Poduzetnika (UGP) službeno je zatražila sastanak s Ministrom financija i Ministrom gospodarstva i održivog razvoja kako bi predložili nekoliko...
- Advertisment -