4* VITALITY HOTEL PUNTA

Smješten iznad mora, tik do gradića Velog Lošinja, hotel Punta savršeno utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti. Iz njegovih se soba pruža pogled na blistave izlaske sunca koji krase otočje kvarnerskog zaljeva. Besprijekorna udobnost, tradicionalna uslužnost i nenametljiv misirno-vizualni sklad s prirodnim okruženjem pružaju poseban doživljaj odmora.

Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, što znači da su briga o zdravlju, navikama i potrebama gosta ovdje uvijek na prvom mjestu. Posebno osmišljeni Health & Fitness i Vitality programi, Re-Spiro programi plućne rehabilitacije, grupni treninzi uz profesionalno vodstvo naših kineziologa, moderan Spa centar s bogatim relax sadržajima, unutranjim i vanjskim bazenima, samo su dio bogate wellness i active ponude hotela.

Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati i u brojnim sportskim sadržajima na otvorenom, poput planinarskih staza i šetnica, fitnessa u borovoj šumi, teniskih terena i umjetne stijene za penjanje.

5* HOTEL BELLEVUE

U zagrljaju borove šume prekrasne uvale Čikat, na samo nekoliko koraka od kristalno čistog  mora, smjestio se hotel Bellevue, jedinstveno mjesto luksuza. Hotel Bellevue je suvremeni hotel u kojem je sve, od raskošno dizajniranog interijera, preko vrhunske spa ponude do signature koktela oblikovano za „uživanje u životu“.

Izvana minimalistički bijel i jednostavan, hotel je iznutra otvoren velikim atrijem koji raskošno uređenom interijeru daje posebnu prozračnost i ugodnost. Meka dnevna svjetlost savršeno se stapa s prirodnim tonovima vrhunski dizajniranog namještaja i rasvjete. Bogatstvo pomno biranih detalja, vrhunska usluga te jedinstven koncept sadržaja omogućuju bezbrižno opuštanje i uživanje.

Elegantna Bellevue Spa Clinic s vlastitim vrtom, suvremeno opremljenom relax i fitness zonom, te prostranim unutarnjim i vanjskim bazenom s  morskom vodom, pruža novu generaciju Spa usluge osmišljene s liječnicima, nutricionistima i kineziolozima. Tretmani lica i tijela svjetski poznatih proizvoda, napredne medicinske i estetske usluge, zdravstveni paketi, razne masaže, preventivni anti-aging tretmani te programi detoksikacije samo su dio bogate spa ponude.

EKSKLUZIVNI POPUSTI ZA WIA ČLANICE:

Hotel Bellevue

do 28.12.2020 – 5-10% na najpovoljnije cijene (ovisno oraspoloživosti)

Vitality Hotel Punta

do 28.12.2020. – 7% na najpovoljnije cijene (ovisno oraspoloživosti)

Popust se koristi upisom promo koda na stranicama niže (za promo kod se javite na [email protected])

Hotel Bellevue

Vitality Hotel Punta

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime