Ove si godine priuštite nezaboravno putovanje i putujte s agencijom Insula Tours

Na popis novogodišnjih odluka često upišemo i više putovanja. Odmah se to pretvori u maštanje o odmoru, opuštenosti, dobrom društvu i vremenu provedenom u smijehu i dobroj zabavi.

Odmaknuti se od svakodnevnih obaveza, istražiti neke nove krajeve, udahnuti atmosferu grada u kojem još nismo bili, upoznati običaje ili kulturu drugačije od naše, mogu nam pomoći da napunimo baterije, saznamo nešto novo i na taj način stvorimo jedinstvene uspomene i nezaboravna iskustva koja traju duže od mnogih materijalnih stvari koje svakodnevno konzumiramo.

Insula Tours – originalnost i personaliziran pristup svakom putniku

Doživjeti mjesto očima njegovih stanovnika možemo samo ako sudjelujemo u toj lokalnoj zajednici, a to može biti posjet izložbi, sudjelovanje na radionici, degustacija lokalnih proizvoda, opuštanje u termama, šetnja nacionalnim parkom ili slušanje priča lokalnih vodiča o životnim zgodama i legendama koje čini kulturnu baštinu tog kraja. Upravo zato sve je više na cijeni originalnost, autentičnost doživljaja i personaliziran pristup potrebama suvremenih putnika.

Profesionalna usluga, upravljanje kvalitetom i zadovoljstvo naših putnika uvijek su na prvom mjestu. Prije početka putovanja sjedala označavamo imenima putnika za maksimalan komfor i putnike uvijek dočeka piće dobrodošlice. Turistički vodič je osoba koja je u stalnom i direktnom kontaktu s putnicima i mora uživati najveće povjerenje u slučaju izvanrednih situacija. Poseban naglasak stavljamo na profesionalnost turističkih vodiča, njihovo iskustvo i izvrsno poznavanje destinacije.

Putovanja u zimskim mjesecima mogu biti jednako atraktivna kao i ona u proljeće ili jesen, jer sadržaja i povoda za putovanje uvijek ima. U siječnju možete posjetiti Varaždin i izložbu „Varaždin pod krunom Habsburgovaca“ i saznati sve detalje o umijeću stvaranja lepoglavske čipke koja je zaštićena kao nematerijalna UNESCO baština Hrvatske.

Jedan od najljepših europskih karnevala je onaj u Veneciji, a osim šetnje povijesnom jezgrom, možete sudjelovati u radionici i prezentaciji venecijanskih maski za potpuni karnevalski ugođaj.

nezaboravno_putovanje_2

Karneval u Mohaču „Bušojaraš“ je jedan od najposjećenijih karnevala Mađarske i predstavlja kulturnu baštinu šokačkih Hrvata. Osim karnevala posjetit ćemo novootvoreni muzej vučedolske kulture i prošetati povijesnom jezgrom Vukovara koji pomalo vraća svoj nekadašnji sjaj. Ovo putovanje uključuje noćenje u izvornom baranjskom ambijentu „Piroš čizme“ uz lokalne specijalitete garancija su dobrog odmora i autohtonog doživljaja.

Svake godine pratimo novogodišnji koncert Bečke filharmonije iz koncertne dvorane Musikverin u Beču, a ove godine imate priliku obići tu koncertnu dvoranu, uživati u ljepotama nekadašnje carske prijestolnice i zaista uživati u duhu zlatnog Beča upravo na valentinovski vikend.

Sve ponude i detalje o putovanjima potražite na našoj internetskoj stranici: www.insula-tours.hr, ili na našoj Facebook stranici.

Women in Adria članice imaju i 30% popusta na usluge turističkog obilaska Zagreba u trajanju od 2 sata.

Polasci su iz Zagreba, Ivanić-Grada i Kutine. Veselimo se zajedničkom druženju u nadolazećim mjesecima.

nezaboravno_putovanje_3

Info i foto: Insula Tours (Shutterstock)

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...