Pakiranje za poslovni put -10 komada za nebrojene kombinacije

Pakiranje za poslovni put, ima li veće noćne more? Poslovni put nam remeti svakodnevicu, osobito mamama s malom djecom i zahtijeva puno planiranja.

Pojednostavite pakiranje za poslovni put

Prilikom pakiranja za poslovni put pazite da odaberete odjeću koja se ne gužva. Zaboravite na svilene bluze, neće preživjeti bez gužvanja u koferu, čak niti ako ih stavite na vješalicu čim stignete na odredište. Što se tiče gornjih dijelova, najbolje su majice, a one od vune ili viskoze se gotovo uopće ne gužvaju.

Općenito pravilo prilikom pakiranja je da nosite odjeću s kojom možete napraviti što više kombinacija. Tu je zato jako zahvalna crna za donje dijelove na koje dodajete gornje dijelove življih boja. Za poslovni put smirite raznolikost u svom poslovnom stilu kako ne bi morali pakirati 3 para cipela i odgovarajućih torbi.

Predlažemo vam 10 komada (4 gornja dijela, 3 donja, 2 sakoa i jednu haljinu) koje možete kombinirati na poslovom putu koji traje tjedan dana, a u nuždi i više. Bit ćete prigodno odjeveni za sve prilike: rad u uredu, sastanke, večere s klijentima i slobodno vrijeme.

Poslovni put
 

Gornji dijelovi

Košulja, dolčevita, kardigan i majica. Spremni ste za sve prilike, možete ih i ponoviti za istu priliku s drugim donjim dijelom u kombinaciji.

Donji dijelovi

Traperice za putovanje i opuštene prilike. Klasične crne hlače i usku suknju možete prilagoditi svim ostalim prilikama.

Sako

Crni i crveni sako ćete moći nositi i u opuštenim prilikama, a ne samo na formalnim sastancima.

Cipele

Ponesite crne salonke i jedne cipele s niskom petom za putovanja i opuštene izlaske. Spakirajte jednu poslovnu torbu i jednu malu, svečanu. Šalovima i ostalim dodatcima možete u potpunosti promijeniti neku kombinaciju.

Pakiranje za poslovni put
 
Foto: Dreamstime/ ncn18

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Evo savijeta ako ste ipak ponijeli košlje na sl. put (kao ja sada, a točno sam tjedan dana na putu) i po dolasku u hotel vidjeli ste da se sve zgužvalo.. dakle kada se kupate/tuširate pustite vrelu vodu da se napravi što više vlage/vodene pare u kupaonici i objesite na vješalice zgužvanu odjeću, košulje… POMAŽE 😉 gotovo će biti kao da su speglane.
    Pozdrav svim Adria Womens iz Grčke 🙂

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -