Bez čega ne može Janko Popović Volarić?

Kada angažirate javnu osobu za kampanju važno vam je da ta osoba uistinu i koristi vaš proizvod ili uslugu, da prepoznaje vašu viziju i da savršeno odgovara vrijednostima koje zagovarate. Janko Popović Volarić, zaštitno je lice Carwiz rent a cara već nešto više od godine dana i ta mu uloga savršeno pristaje.


Pročitajte više: Zašto osnivačica i direktorica Women in Adria, Ivana Matić, svakodnevno koristi CARWIZ rent a car?


Iako je početak ove suradnje bio popraćen snažnom podvelebitskom burom za vrijeme snimanja spota, nije nedostajala niti doza uzbuđenja jer se Janko nakon mnogih glumačkih uloga okušao i u ulozi vozača raznih kategorija automobila. Uhodana snimateljska ekipa je sve obilježila snimkom i zvukom, ali i fotografijama koje ostavljaju bez daha.

Tada smo vam pisali o njihovoj suradnji, kako se Janko Popović Volarić pronašao u novoj glumačkoj ulozi, a sve je bilo popraćeno riječima direktorice marketinga Carwiza kako je suradnja između međunarodne tvrtke i glumca nastala zbog istih afiniteta, ali i da jednostavnost, fleksibilnost i učinkovitost njihove ponude savršeno opisuju odnos s poznatim hrvatskim glumcem.

Što je otkrio Janko Popović Volarić

Danas smo ponovno pričali s Popovićem Volarićem, ali ovog puta nas je zanimalo nešto puno osobnije – tko mu pravi društvo na putovanjima, bez čega ne može, koja je njegova ovogodišnja ljetna avantura i još štošta.

Druga strana poznatog glumca je otkrivena u omiljenom nam putovanju…

Što vam najviše nedostaje iz života prije korone?


Pročitajte više: I CARWIZ rent a car uvodi dodatne procedure protiv koronavirusa


Putovanja i iako se to tada nije činilo tako, bezbrižnost. Obožavam putovanja, kao i većina nas, i ona su mi najbolji bijeg od gužve, posla, svakodnevice i savršen su recept za sagledavanje svog života s pristojne udaljenosti, ali i za uvid u neke druge kulture i krajolike što isto tako obožavam.


Pročitajte više: Koronakriza i pogled na poslovanje iz nove perspektive


Koja je vaša omiljena destinacija i zašto?

Imam ih nekoliko, teško je izabrati. Ako baš moram, to bi bio otok Vis. Zato što je nevjerojatno lijep, dovoljno udaljen od civilizacije i taman toliko velik da ga možeš istraživati, a da ne gubiš onaj osjećaj da si na otoku, na pučini, van dosega preužurbane civilizacije.

Naveli ste u svojim prethodnim intervjuima da se odmarate odlaskom na putovanje, kako ste tome doskočili u vrijeme kada je putovati ili gotovo nemoguće ili pak zahtjeva dugotrajnu i iscrpnu proceduru?

Pa putovanja su se s obzirom na situaciju u mom slučaju svela na Hrvatsku i poneko poslovno u Češku i Srbiju. U onim razdobljima kada su bila dozvoljena putovanja među županijama, osim ljetnih avantura koje su trajale nekoliko tjedana, kroz godinu sam bježao na produžene vikende po cijeloj Hrvatskoj i uživao u toj sreći da živimo u toliko lijepoj i raznolikoj zemlji.

Volite li više putovati sami ili u društvu?

I jedno i drugo. Prošle godine sam, bez obzira na sve, imao baš dobru mjeru jednoga i drugoga. Naravno, u fazama kada se uopće moglo putovati. To prošlo ljeto sam malo u društvu, a malo sam, obilazio Istru, Gorski kotar, otoke Žirje, Korčulu, Lošinj, Krk…

Kakva vozila su vam najdraža?

Jako volim SUV-ove, ali i elegantne limuzine. Prve jer imam osjećaj da mi je sve dostupno, a druge zbog toga kako leže na cesti i zbog gušta u vožnji. Još nisam uspio odlučiti koji su mi draži.

Što se obavezno nalazi na vašoj play listi za vrijeme vožnje?

Moju playlistu je kritizirao već toliki broj ljudi da neću i vama dati priliku za kritiku. Naime, playlista za put koju najčešće slušam je “čušpajz” svega i svačega i takvi skokovi među žanrovima da moji suputnici najčešće preklinju da ih odriješim muka slušanja pjesama od David Bowiea, reggaea, Toma Waitsa, klasike, jazza, do Jamiroquaia, Haustora, pa nekih chill jazzova… Kažem tu ima svega… ne bih se usudio ni sve spomenuti…

Kada ne putujete sami, jeste li DJ ili taj zadatak s lakoćom prepuštate nekom drugom?

S obzirom na prethodno pitanje, mislim da je jasno da moje intervencije oko puštanja muzike prestaju negdje oko Karlovca ili Ivanić grada.

Bez kojih pet stvari ne krećete na putovanje?

Najvažnije od svega su sunčane naočale, onda je tu košarkaška lopta u prtljažniku za neki eventualni koš koji mi se nađe na putu, par knjiga, mobitel i rezervne sunčane.

Uđemo li sada u vaše vozilo, što ćemo zasigurno naći?

Pokušavam biti uredan pa tu neće biti baš nekih prezanimljivih stvari. Tu i tamo neki scenarij, par omraženih maski i blatne gojzerice u prtljažniku od neke zadnje visinske avanture.

Koja vam je najdraža funkcija novih automobila bez koje ne možete?

Apsolutno mi je najdraža navigacija jer je stvarno dobar osjećaj da uvijek i na svakom mjestu možeš naći put kući.

Što je prema vašem mišljenju najbolje što se nudi, a povezano je s vozilima?

Po meni najbolja je mogućnost dugoročnog najma, to je nekako najopušteniji i najugodniji način korištenja vozila. Brigu o servisima, gumama i kvarovima vodi netko drugi, aute možeš relativno često mijenjati i otvorene su razne druge mogućnosti koje vožnju čine i praktičnom i nepreopterečujućom, a i zabavnom.

Suradnja prije korone nije završila s prvim problemima jer Carwiz je Janku pomogao da putuje kada i koliko želi, bira vozila prema svojim potrebama i ono najbitnije, ne kocka se sa svojim zdravljem zbog čega se njihova suradnja nastavlja i u 2021. Što drugo reći nego, sretno!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -