PARK BOUTIQUE HOTEL – 10% popusta

Park Boutique Hotel je smješten na jedinstvenoj lokaciji u samom srcu grada Varaždina; u njegovoj najljepšoj zelenoj oazi, omeđen povijesnom jezgrom.

Ako tražite savršen recept za bijeg od užurbane i monotone svakodnevice, nudimo Vam toplu dobrodošlicu i savršen izbor za sve one koji traže više tijekom cijele godine.

U okruženju koje spaja ugodne zelene vizure i barokni štih Varaždina sa suvremenim dizajnom; uravnotežen i intrigantan u svakom kutku, Park Boutique Hotel smiruje dušu i oduševljava sve one koji ovdje borave.

Raspolažemo s 19 prostranih i moderno uređenih soba, podijeljenih u tri cjeline; Retro sobe (uređene u duhu prošlog stoljeća), Park sobe (prostrane sobe s pogledom na park) i Gallery (dvoetažne obiteljske sobe). Učinite svoj boravak još ekskluzivnijim uz neponovljivi gastronomski doživljaj u našem restoranu ili opuštajući tretman u našem mini wellnessu.

Park Boutique Hotel sa svoje četiri zvjezdice na raspolaganju za svoje goste ima i kongresnu dvoranu koja sa svojim suvremenim audio – vizualnim pomagalima pruža visok stupanj komfora. S ponosom nudimo autentičnu uslugu koja osigurava nezaboravno iskustvo. Pazimo na svaki detalj, tako da se i prije nego što stignete, osjećate kao cijenjeni gost…

SVE WOMEN IN ADRIA ČLANICE OSTVARUJU 10% POPUSTA NA REDOVNE CIJENE SMJEŠTAJA.

Popust se odobrava uz predočenje članske iskaznice i prethodnu rezervaciju smještaja putem:
e: [email protected]
t: +385 (0)42 420 30

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -