Humanitarni koncert Petra Graše za djecu bez roditelja!

Nažalost, često smo svjedoci da niti pojedinac, a pogotovo čovječanstvo ne daje najbolje što može onima koji su najmanji i najranjiviji među nama. Onima čiji je život poput lista papira na kojem svatko ostavlja bilješku. Onima koji nas uče da se smijemo bez razloga i da se svom snagom zauzmemo za ono što želimo. Od svih nedaća koje mogu zadesiti dječji život; biti bez roditelja ili njihove ljubavi i skrbi je jedna od najgorih.

Bolesti, siromaštvo ili zanemarivanje najčešće dovode ove mlade živote u situacije da im treba pomoć ili da se netko drugi skrbi o njima.

Povezano: Slavne osobe koje koriste slavu za dobrotvorni rad

Petar Grašo i drugi glazbenici

Forum mladih Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine „Prsten“ već 11. godinu zaredom održava humanitarnu akciju „Mladi mladima“ za djecu neodgovarajuće roditeljske skrbi iz Bosne i Hercegovine. Ove godine akciju Mladi mladima su podržali pjevač Petar Grašo, mladi talenti zagrebačke i slovenske filharmonije Max Bruch Trio I Luka Brnjić. Svi zajedno će za ovaj plemeniti cilj održati humanitarni akustični koncert.

Humanitarni koncert

Sva sredstva prikupljena od kupovine ulaznica i donacija bit će iskorištena za pružanje nezaboravnog iskustva božićne čarolije zagrebačkog Adventa za djecu iz Doma „Majčino selo“ Međugorje. Članovi Foruma mladih s djecom će provesti 3 dana i pružiti im mali dio onoga što druga djeca vide i osjete.

Humanitarni koncert će se održati u velikoj dvorani Doma HV-a „Zvonimir“ u ulici Marka Stančića 6, u nedjelju 10. studenog u 18:30h. Cijena ulaznice je 80 kn, a možete ih kupiti svaki dan od 8:30 do 16:30, te od 17:00 do 20:00 u prostorijama Udruge Prsten, Ul. grada Vukovara 235, Zagreb ili rezervirati uplatom donacije na račun Udruge: HR0323900011100328241, opis plaćanja: Donacija za pomoć djeci. Rezervirane karte biti će dostupne na info pultu prije koncerta. 

Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo samo mogli reći.

Zato vas toplo pozivamo da budete primjer te svojim dolaskom na koncert podržite humanitarnu akciju Mladi mladima i uživate u koncertu s obitelji, prijateljima ili partnerima. Dodatne informacije možete potražiti na web stranici Udruge HBIH Prsten ili na Facebooku.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...
- Advertisment -