Humanitarni koncert Petra Graše za djecu bez roditelja!

Nažalost, često smo svjedoci da niti pojedinac, a pogotovo čovječanstvo ne daje najbolje što može onima koji su najmanji i najranjiviji među nama. Onima čiji je život poput lista papira na kojem svatko ostavlja bilješku. Onima koji nas uče da se smijemo bez razloga i da se svom snagom zauzmemo za ono što želimo. Od svih nedaća koje mogu zadesiti dječji život; biti bez roditelja ili njihove ljubavi i skrbi je jedna od najgorih.

Bolesti, siromaštvo ili zanemarivanje najčešće dovode ove mlade živote u situacije da im treba pomoć ili da se netko drugi skrbi o njima.

Povezano: Slavne osobe koje koriste slavu za dobrotvorni rad

Petar Grašo i drugi glazbenici

Forum mladih Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine „Prsten“ već 11. godinu zaredom održava humanitarnu akciju „Mladi mladima“ za djecu neodgovarajuće roditeljske skrbi iz Bosne i Hercegovine. Ove godine akciju Mladi mladima su podržali pjevač Petar Grašo, mladi talenti zagrebačke i slovenske filharmonije Max Bruch Trio I Luka Brnjić. Svi zajedno će za ovaj plemeniti cilj održati humanitarni akustični koncert.

Humanitarni koncert

Sva sredstva prikupljena od kupovine ulaznica i donacija bit će iskorištena za pružanje nezaboravnog iskustva božićne čarolije zagrebačkog Adventa za djecu iz Doma „Majčino selo“ Međugorje. Članovi Foruma mladih s djecom će provesti 3 dana i pružiti im mali dio onoga što druga djeca vide i osjete.

Humanitarni koncert će se održati u velikoj dvorani Doma HV-a „Zvonimir“ u ulici Marka Stančića 6, u nedjelju 10. studenog u 18:30h. Cijena ulaznice je 80 kn, a možete ih kupiti svaki dan od 8:30 do 16:30, te od 17:00 do 20:00 u prostorijama Udruge Prsten, Ul. grada Vukovara 235, Zagreb ili rezervirati uplatom donacije na račun Udruge: HR0323900011100328241, opis plaćanja: Donacija za pomoć djeci. Rezervirane karte biti će dostupne na info pultu prije koncerta. 

Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo samo mogli reći.

Zato vas toplo pozivamo da budete primjer te svojim dolaskom na koncert podržite humanitarnu akciju Mladi mladima i uživate u koncertu s obitelji, prijateljima ili partnerima. Dodatne informacije možete potražiti na web stranici Udruge HBIH Prsten ili na Facebooku.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -