Poklon za Uskrs koji dolazi na vrata vaših najmilijih!

Polako se svi privikavamo na “novo normalno” stanje, no neke navike ipak su se značajno promijenile. I dok smo svi mislili kako će se situacija smiriti do travnja, sada uviđamo kako će proslava Uskrsa ove godine izgledati malo drugačije, za one koji ga slave. Većina nas ne može taj dan biti s najmilijima, no možemo im pokazati da mislimo na njih. Idealan poklon za Uskrs predstavlja i poduzetnica Ranka Grgić Posavec!

Povezano:

TAKE ME HOME Croatian design shop pripremio je poklon pakete koje za vas šalju dragim osobama s kojima u ovoj teškoj situaciji ne možete proslaviti Uskrs. U paketima se nalaze domaći proizvodi kao:

  • vrhunsko maslinovo ulje
  • mirisne svijeće
  • prirodni sapuni
  • biljke u čašici za sadnju
  • fina čokolada
  • pečati za kekse
  • preslatke uskršnje dekoracije u obliku jaja i kokica

Na sve pakete dodan je popust, te besplatna dostava unutar Hrvatske. Želite li nešto dodati ili promijeniti unutar paketa, i to je moguće. Narudžbe i informacije na [email protected].

U original pakiranjima je sljedeći postav:

MALI PAKET – (105 kn) sadrži: zagonetnu biljku, sapun, ukras 2 koke i jaje.

SREDNJI PAKET – (185 kn) sadrži: maslinovo ulje, sapun, 2 koke i jaje.

VELIKI PAKET – (275 kn) sadrži: maslinovo ulje, zagonetnu biljku, Gastropečat, sapun, čokoladu, mirisnu svijeću i 4 drvena ukrasa (jaje i 3 koke). Gastropečat napravljen je od bijele keramike, osmišljen je i ručno izrađen u zagrebačkoj keramičkoj radionici Maria Barišina. Uz pečat dolazi uputa za uporabu i recepti za paprenjake, slane mediteranske i čokoladne kekse na nekoliko jezika. Originalan poklon za sve koji vole ili žele naučiti peči kolače, te odlična zabava za djecu i odrasle!

Ostanite doma i u par klikova odaberite iznenađenje za vaše najdraže. Uložite u domaće proizvode koje će svakoga oduševiti!

Foto: Take me home

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -