Pokrenuta kampanja na Kickstarteru za društvenu igru Drinkagon riječke tvrtke Exevio

U utorak 23. svibnja 2017. riječki tim koji stoji iza društvene igre Drinkagon pokrenuo je Kickstarter kampanju. Kampanja traje 24 dana, a iznos koji traže je 5.000 dolara.

Drinkagon je društvena igra za 2 do 6 igrača, namijenjena svima koji žele kombinaciju dobre zabave i strateškog taktiziranja.

Društvena igra Drinkagon

Cilj igre je vrlo jednostavan – premjestiti sve figure u protivničku bazu prije svih ostalih igrača. S obzirom da se radi o zabavnoj igri koja uključuje pokoju čašicu vašeg omiljenog pića, pravila igre su vrlo jednostavna i objašnjiva u jednoj minuti.

Drinkagon

U svakom krugu baca se kockica te igrač pomiče svoje figure po ploči pazeći pritom da ne stane na crvena ili zelena polja. Pitanja i izazovi koji se kriju iza ovih polja vrlo su provokativni i izazovni, stoga je potrebno strateški pomicati figure.

Ukoliko igrač odbije odgovoriti na pitanje ili izvršiti izazov, mora popiti zadani broj gutljaja. Ono što ovu igru čini dodatno zanimljivom i drugačijom od ostalih igara ovakve vrste je pravilo da svoje poteze igrač može iskoristiti kako bi pomicao figure drugih igrača.

Drinkagon dolazi u dvije verzije – osnovna verzija s malo blažim i pristojnijim pitanjima i izazovima, dok se u drugoj necenzuriranoj verziji nalaze provokativna pitanja i ludi izazovi prije kojih ćete dva puta razmisliti želite li ih zaista napraviti ili izbjeći. Igra garantira odličnu zabavu i idealna je za igranje prije izlaska ili u kućnoj atmosferi u kasne sate.

Iza ove kampanje stoji uigrani riječki tim tvrtke Exevio d.o.o. na čelu sa jednim od najvećih hrvatskih podražavatelja Kickstarter projekata Edijem Budmilićem. Nakon 4 mjeseca intenzivnih priprema i testiranja mehanike, pokrenuta je Kickstarter kampanja kako bi igru predstavili javnosti.

Drinkagon

Sama ideja za Drinkagon nastala je iz zajedničke strasti prema igrama, stoga je sljedeći logičan potez bio stvaranje vlastite društvene igre koja će biti drugačija, zanimljiva i zabavna. Ekipa obećava odličnu zabavu, mamurluk i nezaboravne uspomene – stoga ih ne zaboravite podržati na Kickstarteru i među prvima osigurati svoj primjerak igre.

Foto: Drinkagon

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više