PR, struka kojom u Hrvatskoj vladaju žene, traži one najbolje

Hrvatska udruga za odnose s javnošću prima prijave za Grand PRix, izbor najboljih komunikacijskih projekata u 2017. godini.

Prestižno priznanje za izvrsnost

Grand PRix je prestižno strukovno priznanje za izvrsnost u odnosima s javnošću. Nagrade mogu primiti nazavisni te stručnjaci za odnose s javnošću zaposleni u tvrtkama, javnom i nevladinom sektoru.

„Natječaj za prijavu komunikacijskih projekata za Grand PRix otvoren je do kraja siječnja 2018. godine. Nakon toga pred žirijem je uzbudljiv posao – proučiti pristigle materijale i izabrati finaliste. Paralelno ćemo se baviti i izborom Komunikatora i Antikomunikatora godine. Tko zaslužuje te titule, mogu predlagati svi članovi HUOJ-a, a tko će titulu naslijediti od Hrvatske gorske službe spašavanja, odnosno rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa, doznat ćemo u veljači. U ožujku ćemo uz objavu pobjednika u natjecateljskim kategorijama za komunikacijske stručnjake, obznaniti i kome ćemo uručiti Grand PRix za razvoj struke, tj. nagradu HUOJ-a za životno djelo“, najavio je predsjednik žirija 11. Grand Prixa HUOJ-a Krešimir Macan.

najbolji pr projekti

Natječaj na izbor najboljih komunikacijskih projekata objavljen je na internetskoj stranici HUOJ-a, a projekti se mogu prijaviti u trinaest kategorija. To su: odnosi s javnošću u tijelima državne vlasti, odnosi s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi, odnosi s javnošću u nevladinu sektoru, odnosi s javnošću za velika trgovačka društva, odnosi s javnošću za mala i srednja trgovačka društva, društveno odgovorno poslovanje, unutrašnja komunikacija, prilagodba svjetske kampanje, digitalna komunikacija, politička komunikacija, organizacija događanja, komunikacijska strategija koja nikada nije implementirana, te sponzorirana komunikacija.

U tijeku je rana prijava za Grand PRix. Ona za članove HUOJ-a iznosi 999, a za one koji to nisu, 1200 kuna. Od 13. do 26. siječnja primat će se normalne, a između 27. i 31. siječnja kasne prijave. Potonje su i najskuplje. One za članove HUOJ-a iznose 1199, a za one koji nisu članovi Udruge, 1400 kuna. Cijene su izražene bez PDV-a.

Dodatne informacije o natječaju i prijavnica za Grand PRix nalaze se na poveznici: http://www.huoj.hr/index.php?opt=news&act=mlist&id=4578&lang=hr.

Foto: Grand PRix

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...