Inkubator – novi projekt za zapošljavanje osjetljivih skupina, mladih, žena i studenata

Novi projekt Hrvatske udruge za franšizno poslovanje i IT kompanije Mobile one održat će svoje prvo okupljanje 10.12.2021. u 14 sati u Ziceru, Avenija Dubrovnik 15.

Nositelj projekta je Hrvatska udruga za franšizno poslovanje i Mobile one, a partneri projekta su Grad Zagreb i Fina.

Namijenjeno nezaposlenim osobama

Ciljana skupina kojoj je projekt namijenjen su nezaposlene osobe, osobe u tranziciji koje će u ova teška vremena biti otpušteni kao tehnološki višak uz otpremnine koje mogu uložiti u svoje samozapošljavanje. Projekt je također važan mladima, ženama i studentima koji žele pokrenuti svoj vlastiti posao. Posebnu pažnju posvećujemo i azilantima kao marginaliziranoj skupini koja ima prava na samozapošljavanje uz potpore HZZ.


Pročitajte više: Glas poduzetnika i Women in Adria predlažu da se zbog negativnih trendova ženama poveća poticaj za samozapošljavanje za 25%


Bespovratne potpore preko HZZ-a

Online Inkubator će biti interesantan i za domaće poduzetnike u fazi rasta koji nude svoje franšize, s obzirom na to da se i samozapošljavanje kupnjom nečije franšize financira bespovratnim potporama preko HZZ-a.

Izvan okvira ovog događanja Inkubator će ostati online kao mjesto osnaživanja i edukacije osoba koje žele samozapošljavanjem pokrenuti svoj posao, te isto tako će biti mjesto razmjene iskustava s poduzetnicima koji su već prošli kroz taj proces.

Ulaz je besplatan, a prijavite se možete ovdje.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

strah od uspjeha

Postoji li strah od uspjeha?

Strah od neuspjeha svima je dobro poznat, ma čime se bavili i u kojem stadiju života bili. Strahujemo da nećemo proći...
- Advertisment -