3 fashion komada iz Garderobe koje bismo već sutra nosile na posao

Stiglo je proljeće, a s njim i laganija odjeća. Vrijeme je da svoje voljene veste pospremite na sigurno, a na njihovo mjesto stiže dostojna zamjena. Prozračni materijali i otvorene cipele ono su čemu se veselimo u naredno vrijeme! Složite odličan proljetni outfit uz 3 artikla iz Garderoba Concept Store-a koji su savršena stylish opcija za poslovne prilike.

Lagane hlače i bijele cipele

Ne volite stroge poslovne krojeve, a nisu vam ni haljine drage? Za vas su ugodne hlače u kojima ćete bez poteškoća provesti cijeli dan na sastancima. Jedna kava, druga kava, poslovni ručak…bilo kuda, udobnost svuda! Odaberite model sa zanimljivom uzorkom koji će razbiti modnu monotoniju!

proljetni outfit

Ako ste jedni od onih kojima na samu pomisao o bijeloj obući prvo na pamet padaju mrlje, vrijeme je da se oslobodite takvih barijera! Bijele cipele s otvorenom petom i relativno niskom potpeticom lijepo će upotpuniti svaki proljetni outfit i donijeti vam samopoudzanje koje niste ni znali da imate!

Nigdje bez trencha

Baloner je modni artikl koji svaka moderna žena mora imati. Prijelazna razdoblja nezamisliva su bez ovog laganog, a opet dovoljno toplog komada koji obožavaju sve generacije žena, ali i muškaraca! Ove sezone odaberite model sa uzorkom i osvježite proljetnu garderobu.

Foto: Garderoba Concept Store

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

NB HOBBY&ART

‘Izražavanje kroz umjetnost daje posebnu vrstu zadovoljstva i slobode’

U današnjem brzom tempu života, pronalazak vremena za sebe i izražavanje kroz umjetnost postaje sve važnije. Srećom, postoji jedno mjesto koje...