Pulover i košulja – savršena kombinacija za zimski dan u uredu

Pulover i košulja idealna su kombinacija za hladnije zimske dane koji su pred nama, ali i dobro riješenje kada razmišljamo u čemu bismo proveli opušteniji, blagdanski dan u uredu. Naime, prazničko vrijeme svi želimo dočekati u opuštenijem izadnju, jer u mislima već odmaramo. No, pulover i košulja premda djeluju udobno i ležerno, uz prave detalje mogu se nositi s puno stila. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako spojiti košulju i pulover.

Pulover i bijela košulja

Bijela košulja dobar je odabira za kombinaciju s puloverom, jer djeluje profinjeno i profesionalno. Ako se odlučite za šareni pulover, bijela će ga boja ‘umiriti’, a jednobojnom tamnijem puloveru bit će dobar kontrast.

pulover i košulja

 

pulover i košulja

 Pulover, košulja + sako za hladnije dane

Ako vam je u uredu hladno, pulover i košulju možete upotpuniti i sakoom, pri čemu cijela kombinacija djeluje znanto profesionalnije. Tako obučeni možete i na poslovni sastanak, jer ova malo opuštenija kombinacija s puloverom djeluje puno elegantnije uz prisustvo sakoa.

pulover i košulja

 

pulover i košulja

Pulover i karirana košulja

Karirana košulja odlično se slaže s puloverom, ali pripazite naravno da boje nisu u potpunom kontrastu i da je pulover koji odaberete jednobojan, jer biste u protivnom mogli izgledati ‘prešareno’. Ova kombinacija idealna je za zimske dane kada se želimo osjećati ‘ušuškano’, a uz elegantan kaput i torbu, ova kombinacija može proći i za blagdanski dan u uredu.

 

pulover i košulja

 

pulover i košulja

 

pulover i košulja

Pulover i šarena košulja

Šarena košulja idealna je za razbijanje monotonije sivih zimskih dana. Ne trebate izbjegavati vesele uzorke samo zato što većina ljudi zimi odabire tamnije i smirenije tonove. Šarena košulja bi se trebala kombinirati s jednobojnim puloverima, a svakako pripazite da ostatak kombinacije bude u tonu. Također, svoj izgled možete podići i detaljima poput ‘chunky’ narukvice i sata.

 

pulover i košulja

 

pulover i košulja

 Pulover i traper košulja

Traper košulja može proći u uredu, ali samo ako je dobro ‘zakamuflirana’ i odgovarajuće boje. Kako bi traper u kombinaciji s toplim puloverom djelovali profesionalno i nosivo u uredu, bez obzira na blagdane i prazničko okružene, svoju kombinaciju svakako oplemenite dobrim komadom nakita, npr. ogrlicom.

pulover i košulja

 

pulover i košulja

 

 

 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -