Računovodstvene usluge OrganizELA nude posebne pogodnosti svim WiA članicama

Rukujete planiranjem, marketingom i prodajom, upravljate zaposlenicima, a sve dok pokušavate održati osobni život. Dakle, ako niste certificirani računovođa, upravljanje svakodnevnim financijskim i računovodstvenim zadacima postaje bespotrebno trošenje vremena i energije. Srećom, ne morate brinuti hoćete li zaposliti skupog knjigovođu koji će se baviti tim zadacima jer možete te poslove prepustiti vanjskim suradnicima. Zašto? Zato što OrganiZELine računovodstvene usluge nude učinkovitost, brzinu i stručnost kako biste uštedjeli vrijeme i novac.

Veliki računovodstveni servisi često nisu lako dostupan i pouzdan resurs jer imaju previše klijenata na mali broj zaposlenih, ali to nije slučaj s OrganiZELom. Njihov je cilj uvijek biti dostupni i uvijek znati pojasniti sva pitanja na način koji možete razumjeti bez predznanja iz financija i računovodstva te graditi dugoročni poslovni odnos. Svojim klijentima pružaju cjelovitu uslugu računovodstva i poslovnog savjetovanja u svim fazama razvoja: od samog početka planiranja poslovanja kroz upute o načinu otvaranje tvrtke, savjetovanja kako se postaviti na tržištu pa sve do povezivanja klijenata koji trebaju međusobne usluge.

Od izvornog dokumenta do knjiženja, od izrade poreznih obračuna do izrade bruto bilance, sve to jednostavno, brzo i bez komplikacija: VIRTUALNO. Koriste online poslovnu aplikaciju, koja je u potpunosti prilagođena hrvatskom zakonodavstvu i dostupna bilo kada i bilo gdje. Osim usluge računovodstva, omogućuju vam izdavanje računa u svim formatima, slanjem na razne načine (ispis uporabom Bluetooth pisača, Google Cloud Print, slanje PDF računa, slanje SMS i elektroničkom poštom) te izdavanje i slanje eRačuna u javnoj nabavi izravno u servis FINA e-Račun za državu.

Nude vam upravljanje poslovanjem kroz mjesečne izvještaje po vašoj mjeri s bilo koje lokacije.

Ako ste na putu, možete koristiti mobilne aplikacije za izdavanje i slanje računa, praćenje plaćanja i pregled svih arhiviranih poslovnih dokumenata, koristiti usluge e-čitač vaših dokumenata, mobilno fakturiranje i ispis računa s uključenim praćenjem zaliha i mobilnu aplikaciju za izvještaje uz uvid u grafikone. Nadalje, možete prebaciti naplatu potraživanja na automatsko slanje opomena, koje su personalizirane i poslane kao e-mail ili SMS.

Omogućuju vam i proširiti poslovanje na nova tržišta jer su među rijetkim računovodstvenim servisima koji omogućuju rad u više jezičnih varijanti i kreiranje računa u stranoj valuti s automatskim preračunom iznosa po srednjem tečaju HNB.

Povežite se i surađujte s njima ONLINE. Uz pouzdanost i zaštitu podataka, zaboravite na slanje i nošenje papira u knjigovodstveni servis jer imate mogućnost koristiti uslugu računovodstva i profesionalne podrške potpuno virtualno.

Program pogodnosti uključuje:

  1. Svaki njihov klijent ima mogućnost slati neograničen broj pitanja putem e-maila. Odgovaraju najkasnije u roku 24 sata.
  2. Svaki novi klijent po ugovoru na najmanje 1 godinu, dobiva besplatnu uslugu savjetovanja iz područja računovodstva u prva 3 mjeseca.
  3. Za svaku vašu preporuku koja rezultira ugovorom, odobravaju 3 mjeseca besplatan obračun plaća (uključujući slanje JOPPD obrasca na e-poreznu, IP obrazaca zaposlenicima i SEPA transfera za plaćanje).
  4. Za svaki ugovor na neodređeno vrijeme, nude uslugu besplatnog savjetovanja iz područja financiranja (EU fondovi, zajmovi HAMAG i HBOR, aktivne mjere HZZ, krediti i drugo). Ova Vam usluga omogućuje i potencijalnu suradnju izrade poslovnog plana, investicijske studije ili projekta za bespovratna EU sredstva

Svim AKTIVNIM Women in Adria članicama Organizela nudi posebne pogodnosti i popuste na usluge.

FOTO: Pixabay/Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -