Još nekoliko dana do najvećeg regionalnog sajma ljepote na kojem i WiA članice imaju svoj corner

Ako znate što su highlighteri, bronzeri i primeri te uživate u isprobavanju različitih boja lakova i novih frizura, sigurno će vas zanimati program eventa BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB – sajam ljepote koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10. ožujka 2019. godine. Ovaj najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti, početkom proljeća prezentirat će nove proizvode te pružiti priliku za brojne look&learn edukacije i seminare. Ove godine Women in Adria članice imat će svoj corner gdje će moći izlagati i prodavati svoje proizvode i usluge.

Otvorite vrata beauty raja

U četiri paviljona na Zagrebačkom velesajmu više od 300 izlagača prezentirat će proizvode i usluge dinamične industrije ljepote. Ove godine Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama pa je tako jedna od novosti ovogodišnjeg izdanja HAIR SHOW sa svjetski poznatim imenima iz branše. To su primjerice Guy Tang, Kevina Luchmun, Indira Schauwecker i Efi Davies. Pridružit će im se i edukatori iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Program sadržava i novu, atraktivnu temu TATTOO&BODY PAINTING, koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty&Hair Expom Zagreb predstavit će deset odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, informirati se, kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža. Također, održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža te Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske. Učilište Profokus organizirat će make up natjecanje na temu “Pop of Color”,. Održat će se i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn“.

U korak s trendovima

Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. Posjetiteljima se nudi ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca u sektoru ljepote odlična su pozivnica za posjetu ovom trodnevnom „najljepšem“ sajmu Zagrebačkog velesajma.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više