Smart tree je dizajnerska lampa, wireless punjač i zvučnik u jednom i odličan je poklon za svakoga!

Vjerujemo da kao uspješni poduzetnici imate manje i veće klijente i da neki s obzirom na dugogodišnju vjernost zaslužuju vrijedan znak pažnje. Smart Tree  je koristan i vrijedan poklon, koji bi svaki klijent koristio vrlo rado, i na poslu i u toplini doma. Smart tree u sebi objedinjuje i tehnologiju i dizajn, to je dizajnerska lampa, bežični punjač mobitela i bluetooth zvučnik.

Radi se o idealnom spoju umjetnosti i tehnologije, spajajući najbolje od oba svijeta. Topli materijali i cool tehnologija stvaraju smart rješenja koja će oduševiti baš svakoga.

Skulptularna ljepota ove LED svjetiljke obogaćena je tehnološkim rješenjima:

  • Wireless punjač za mobilne telefone
  • Kvalitetan Bluetooth zvučnik

Zbog toga predstavlja svojevrsni smart lifestyle. Slobodno možete zaboraviti na gužvu punjača i kablova po svome radnom stolu. Wireless punjenje za sve mobilne telefone opremljene Qi tehnologijom olakšat će vam svakodnevnicu, a na raspolaganju je i adapter za ranije iPhone modele.

U omiljenoj glazbi sa svog telefona ćete maksimalno uživati zahvaljući visokokvalitetnom zvučniku od neodimijuma. Smartree dizajn inspiriran je azijskom filozofijom i globalnim dizajnom. Ovo umjetničko djelo prvenstveno je svjetiljka koja će vašoj prostoriji dati ugođaj topline, ali i pružiti sve prednosti moderne tehnologije. Zbog dizajnerskog efekta izvrsno će se uklopiti u svaki poslovni ili životni prostor.

smart treeSvjetlost

Tanka ovojnica od kore trešnjinog drveta daje svjetlu posebnu toplinu dok se intenzitet svjetla može podesiti laganim prelaskom prsta po bazi svjetiljke.

Wi-Fi upravljanje

Integrirana ploča za wireless punjenje mobilnih telefona i vrhunski zvučnik te ugrađena SleepMode funkcija koja nakon 30 minuta gasi svjetlo i zvuk garancija su ugodnog i opuštenog sna.

Intenzitet i toplina svjetla

Jednim dodirom prsta po upravljačkoj ploči regulirajte intenzitet svjetla, od jačeg – za čitanje do slabijeg – za ugođaj. Drvo trešnje daje ovoj LED svjetiljci posebnu toplinu!

Cijena proizvoda je 650 kn + PDV. Isporuka je moguća odmah jer su zalihe već na lageru. Dimenzije su 150*186*183 mm. Moguće ih je naručiti putem Novelty tvrtke.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta pri narudžbi 5 i više komada. U slučaju te količine moguće je i lasersko graviranje loga.

Foto: Novelty

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -