Kad uređujete svoj dom iz snova, ne zaboravite sobna vrata

Uređujete li svoj novi dom, ne sumnjamo da u glavi imate sliku toga kako bi svaka prostorija trebala izgledati. Znate kakvu kutnu garnituru želite, kakav krevet, kuhinjske elemente, pa i kadu. Znate koje biljke, lampe i ukrase ćete postaviti i gdje. No ono što se često zanemaruje pri uređenju doma su sobna vrata.

sobna vrata

Hörmann sobna vrata za svačiji ukus

Velika je to nepravda, budući da vrata imaju moć dati onaj ‘štih’ domu kakav daje odgovarajuća boja zida ili pak slike. Uz funkcionalnost, ljepota sobnih vrata zaokružuje dom. 

Neovisno o tome želite li svoj dom urediti minimalistički, eklektično ili uz mnoštvo vibrantnih boja, sedam desetljeća aktivan njemački brend Hörmann nesumnjivo ima ono što tražite. 


Pročitajte više: Jednostavno ih je održavati – Sobne biljke koje su ukras svakom domu


Minimalistima će se tako svidjeti njihov DesignLine Concepto stil vrata neutralnih boja i jednostavnog dizajna. Moderni uredski prostori odlično će izgledati uz DesignLine Pure vrata s prekrasnim staklenim elementima. Elegantna vrata GlassLine svaki će prostor učiniti prozračnim, bez obzira na to je li u pitanju dom ili ured. Konačno, ClassicLine vrata predivno će uokviriti ulaz u svaki dom. 

uredska vrata

Uštedite energiju

U njihovoj ćete ponudi pronaći pouzdana i dugotrajna vrata koja dolaze s odličnom izolacijom za uštedu energije, kao i sjajnom sigurnosnom opremom kako biste se osjećali opušteno i bezbrižno u vlastitom domu. 

U tvrtki Hörmann prepoznali su i važnost ekološke prihvatljivosti prilikom odabira elemenata koji čine dom, stoga 100% električne energije crpi iz ekološke izvora. Istu filozofiju nastoje prenijeti u vaš dom, te vam sjajna izolacija ovih vrata poboljšava energetsku učinkovitost, odnosno gubitak energije iz vašeg doma je minimalan.


Pročitajte više: Nesavršeno savršen – Tepih idealan za jedinstveno uređenje interijera


Hörmann proizvodi razvijaju se diljem Europe, uz garanciju njemačke kvalitete. Uz ulazna i sobna vrata, dostupna su i sjajna garažna i dvorišna vrata, kao i dovratnici, što znači da mogu adekvatno opremiti vaš interijer i eksterijer. 

Njegujući tradiciju obiteljske proizvodnje, neprestanim uvođenjem inovacija, Hörmann svakom klijentu jamči visoku kvalitetu i isplativost. 

Vrata čuvaju naš dom i daju mu karakter, stoga si uzmite vremena i odaberite vrata po vašoj mjeri. 

Tekst je pripremljen u suradnji s Hörmann.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -