Sezonu ljetnih partyja otvaramo u Splitu – vidimo se!

Ljeto je na vratima, a to znači samo jedno – vrijeme je za novu sezonu Women in Adria ljetnih partyja! Naša ljetna minglanja već su se prometnula u jedna od najpoželjnijih ljetnih druženja koja ne želite propustiti. Tu se okupljaju neka od najvećih imena hrvatske biznis scene, od uspješnih poduzetnica do ambicioznih managerica. Sezonu ćemo otvoriti u Splitu i to sljedeći tjedan. Pridružite nam se 6. lipnja u Time Boutique Hotelu.

Što vas na ovoj zabavi čeka? Uvijek ugodno druženje i umrežavanje, odličan finger food i piće, kao i odlična glazba. Uz naše nikad bogatije goodie bagove tu je i službeni fotograf koji će zabilježiti vaše trenutke sa starim i novim prijateljicama, a uživat ćemo i u tri osvježavajuće ljetna koktela koja su nam pripremili iz Maraske.

Računajte na opuštenu atmosferu u kojoj ćete se nesumnjivo ugodno osjećati i ako navratite bez pratnje. Networking je glavna snaga naših evenata. Tko zna, možda se vaša nova životna prilika krije upravo među ovim nevjerojatnim ženama!

Time Boutique Hotel Split

Pročitajte više: U Zagrebu zatvorile party sezonu! Uz svjetla metropole, dugo u noć…


Inspiracija, zabava i (novo) društvo

Kaže se da svatko od nas predstavlja prosjek osoba s kojima provodimo vrijeme. Tom se filozofijom vodimo i u Women in Adria, stoga smo i započele s organiziranjem naših ljetnih partyja. Oni su više od zabave. Oni su i stvaranje novih prijateljstava, poslovnih prilika, ali i inspiracija.

split ljetni party

Žene koje svoju karijeru tek započinju ili pak razmišljaju o promjenama, nerijetko se inspiriraju upravo upoznavajući druge žene koje su se usudile ono o čemu mnoge tek sanjaju.

Stoga ne budite sramežljive u društvu ostalih poduzetnica i ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju u ljetnom stilu.

split ljetni party

Prijaviti se za ovo nezaboravno druženje možete još uvijek, a sve dodatne informacije dostupne su putem poveznice. Vidimo se!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -