Startup Factory poziva na predstavljanje sudionika 2022.

Startup Factory poziva na predstavljanje sudionika već sedmog ciklusa akceleracijskog programa Startup Factory koje će se održat u četvrtak, 22. rujna 2022. godine u 10:30 sati u prostoru ZICER-a – Zagrebačkog inovacijskog centra, na adresi Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon, 1. kat.

Na događaju će se predstaviti timovi koji sada započinju s intenzivnim radom na razvoju svojih tehnoloških rješenja kroz ZICER-ovu edukacijsku, mentorsku i infrastrukturnu podršku.

Odabrani su samo najbolji

Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna.

Prijaviti na Startup Factory su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja.

Po zatvaranju prijava uslijedio je evaluacijski proces u kojem su zaprimljene prijave ocjenjivali članovi Povjerenstva za evaluaciju i Povjerenstvo za intervju.

Odabrani su najbolji prijavljeni, a u četvrtak ih imate priliku i upoznati.

Startup Factory je prvi akceleracijski program na području Zagreba i šire koji je prije sedam godina pokrenut sa ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva. Do sada je u Programu sudjelovalo 88 timova, a 32 startupova su ostvarila i bespovratna novčana sredstva za razvoj ukupne vrijednosti više od 4,3 milijuna kuna.

Odlična prilika za upoznavanje i umrežavanje

Program pomaže startupovima i olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih tehnoloških proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući
im intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku, infrastrukturnu, a najboljim timovima i financijsku podršku.

Finale programa Startup Factory održat će se sredinom studenoga na startup konferenciji Zagreb Connect gdje će pet Startup Factory tima osvojiti ukupno 800.000 kuna bespovratnih sredstava Grada Zagreba za daljnji razvoj svojih proizvoda.

Nakon pozdravne riječi i nakon što se predstave sudionici akceleracijskog programa, svi prisutni dobivaju jedinstvenu priliku za umrežavanje.

Jedinstvena je to prilika da porazgovarate s poduzetničkim umovima, te se bolje upoznate s njihovim projektima. Tko zna, možda vam se smiješi i buduća suradnja.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Silvija Dološić Groznica Ilok

„Jednog će dana moja Lota biti ponosna na svoju mamu“ –...

Silvija Dološić Groznica Voditeljica je odjela za komunalne poslove, poljoprivredu i zaštitu okoliša Grada Iloka. Svojim je angažmanom na poslu i...
- Advertisment -