Ove top žene morate zapratiti na Instagramu

Instagram je postao nezaobilazna društvena mreža kada se priča o self-brandingu te više nije rezerviran isključivo za dijeljenje naših privatnih fotografija. Štoviše, danas je i poželjno promovirati svoj rad na Instagramu, jer je to još jedno transparentno mjesto gdje je moguće prezentirati sebe i aktualna poslovna postignuća. Ove žene to savršeno balansiraju te su inspiracija da se društvene mreže koriste za nešto više od objavljivanja slika hrane.


Pročitajte više: 3 tate s Instagrama koje trebate zapratiti


@krooneyvera

Kathryn Rooney Vera je voditeljica globalnog makroekonomskog istraživanja i strategije ulaganja u Bulltick Capital Markets. Odgovorna je za razvoj globalnih investicijskih preporuka za Bulltickove klijente.

Instagram will load in the frontend.

Njezin je profil savršen primjer samopromoviranja vlastitih postignuća te se ona ima i čime pohvaliti. Radi svoje stručnosti povezane s raznim financijskim temama, redoviti je gost na Fox News, Bloomberg TV te El Financiero. Ondje dijeli svoja stručna mišljenja, predviđanja i statističke podatke u razgovoru s voditeljima programa. Osim što je ovo način promocije vlastitog brenda, to je također odličan princip dovođenja ozbiljnih tema i provjerenih informacija na društvene mreže te edukacije publike o trenutnim financijskim situacijama i podatcima. Ako vas zanimaju teme poput stanja na burzi, dionica i kriptovaluta iz perspektive stručnjaka, profil Rooney Vere savršeno je mjesto za vas.

@ivanawia

Profil osnivačice i pokretačice ovog portala savršeni je primjer balansiranja privatnog i poslovnog na Instagramu. Ivana Matić prikazuje svoj svakodnevni život iz raznih perspektiva, pokazujući kako kao majka troje djece (i tri kućna ljubimca) uspijeva biti i CEO. Gostovanja, intervjui, konferencije te networking eventi sve su dijelovi njenog posla koje dijeli sa svojim pratiteljima koji ju slijede u stopu.

Instagram will load in the frontend.

Pročitajte više: 5 Instagram profila naših članica koje obožavamo


@tanyagolesic

Jedna od najmoćnijih Hrvatica u modnoj industriji Tanya Golesic glavna je izvršna direktorica tvrtke Mackage, kanadskog brenda luksuzne odjeće za van poput kaputa i jakni.

Instagram will load in the frontend.

Porijeklom je Hrvatica, koja je rođena i odrasla u Kanadi te se kasnije preselila u New York kako bi ostvarila svoje snove. Na njenom ćete Instagramu pronaći slike najljepših cipela koje možda nikad niste imali prilike vidjeti, isječke iz poslovnog života i njenih poslovnih partnera, ali i mnoge fotografije njene obitelji i prijatelja, iz kojih se da zaključiti koliko cijeni svoje slobodno vrijeme i one njoj najbliže. Ona je također primjer žene koja s lakoćom “ima sve” te, barem prema prezentaciji na njenom profilu, ne mora žrtvovati privatni život kako bi imala i vrhunsku karijeru.

Foto: LinkedIn/Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -