Uz RBA i Toyota postala partner poduzetnicama iz Women in Adria mreže

Jučer je u hotelu The Westin u Zagrebu održana dodjela nagrada najboljim poduzetnicama, a dodjeli je prisustovao i predstavnik Toyote Hrvatska, kao jedan od generalnih partnera, Krešimir Bago. U konferencijskoj sali okupili su se brojni pripadnici medija, prošlogodišnje finalistice i pobjednice, kao i druge uspješne poduzetnice.

Važnost suradnje

Među ostalima, Krešimir Bago se ovom prilikom obratio svim prisutnima i pojasnio kako i zašto je je Toyota prepoznala žene poduzetnice.

“Toyota Croatia prepoznaje projekt Women in Adria i kroz partnerstvo nam je želja pružiti vam proizvode kreirane upravo prema vašim potrebama. Kao što znamo malo i srednje poduzetništv veliki su generatori i uspjeha cijelog gospodarstva i društva. Svjesni smo da unatoč nacionalnoj strategiji razvoja i poticanja ženskog poduzetništva, ono treba i jači zamah i podršku. Stoga ovakvi projekti, kako mi to gledamo, koji počivaju na individualnom entuzijazmu i upornosti, a za cilj imaju opći uspjeh društva, zaslužuju maksimalnu podršku”, istaknuo je Bago.

Krešimir je naglasio da je uloga Toyote u ovoj priči velika, jer je Toyota kao brend prepoznao društvenu odgovornost i podržava ovakve incijative. Partnerstvo s mrežom Women in Adria je za Toyotu velikog značaja, te je izrazio želju za dugoročnom suradnjom. Stoga je i pozivao na unaprijeđenje usluga, jer će Toyota poslušati svaku sugestiju od žena poduzetnica. Bago je za kraj čestitao svim dobitnicima i poželio im puno uspjeha u daljnjem radu.

Pogodnosti za Women in Adria članice potražite u partnerskom programu.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više