Brandier će održati trening za brendove “od plana do akcije” – sutra je zadnji dan za prijavu!

Digitalna agencija Brandier će održati trening za brendove kojim će pomoći brendovima u nastajanju kako bi sagradili čvrste temelje već od same razrade plana te učinili ono najteže – proveli svoj plan u djelo. Prijaviti se možete još sutra, a prisustvovati možete online počevši od 18. travnja kada će vam na mail pristići prvi zadaci. Trening vodi Nevena Vretenar iza koje je 14 godina iskustva u marketingu. Je li trening za vas i što možete očekivati ako se upišete?

Trening je za tebe…

Ako imaš svoj brend koji je aktivan (ili će uskoro biti) na društvenim mrežama.

Ako smatraš da ti dosadašnji način na koji planiraš i djeluješ ne donosi željene rezultate. 

Ako si sigurna da želiš neku promjenu na svojem poslovnom putu, ali ne znaš odakle krenuti.

Ako želiš naučiti metode za usvajanje novih navika pomoću kojih ćeš postati uspješnija u svemu što radiš.

Ako želiš saznati što ti krade fokus i “guši” motivaciju.

Ako ti se čini da ti je najveća prepreka manjak vremena, motivacije i fokusa.

Ako se bojiš neuspjeha (ili uspjeha) i često se uspoređuješ s drugim brendovima.

Ako želiš dobiti konkretne savjete za bolje planiranje svojih ciljeva i objava na društvenim mrežama.

Ako ti treba dodatna motivacija i mali “poguranac”.

Ako zapravo ne znaš kako “planirati”.

Ako napokon želiš krenuti u akciju i ostvariti svoje planove.

Ako se ne želiš oslanjati na Instagram algoritam već isključivo na sebe.

Ako se želiš povezati s drugim vlasnicama brendova koje muče slične stvari kao i tebe.


Pročitajte više: Voli li te Instagram algoritam? Hoće, ako ti zavoliš njega!


Trening je podijeljen u 4 praktične cjeline

Upravo zbog toga što planiranje i poduzimanje akcije, odnosno stvaranje rezultata ne uključuje samo zapisivanje ciljeva i očekivanje da će se oni magično ostvariti, trening je podijeljen u 4 praktične cjeline koje će vam dolaziti na mail u obliku videa. 

Cjeline se odnose na značaj planiranja, uvođenja promjena malim navikama, savjetima o uspješnom planiranju i planiranju na društvenim mrežama.


Pročitajte više: Strateško planiranje i upravljanje: Zašto postaje važno tek u kriznim situacijama?


Značaj planiranja i prepreke na putu

Prolazit ćete razloge zbog kojih je važno planirati, prepreke koje ti stoje na putu, rečenice koje si stalno ponavljaš, a zapravo te sabotiraju da ostvariš svoje planove. Otkrit ćeš gdje ti vrijeme curi i što se skriva iza tvoje prokrastinacije, odnosno koji su najčešći razlozi odustajanja od plana i “ne-poduzimanja”.

Zatim koji si ti “planning” tip i kakav način planiranja više odgovara tvojem tipu osobnosti. Koja je tvoja SWOT analiza i što te pokreće.  

Ukratko, prvi dio je usmjeren samoanalizi i promišljanju, kako bi znala što se skriva iza tvojeg dosadašnjeg načina planiranja i što možeš poboljšati. Na kraju slijede praktični zadaci. 

Moć navike

“Mala promjena u svakodnevnim navikama može odvesti vaš život na sasvim drugu destinaciju” – James Clear 

Ova cjelina apsolutno je inspirirana knjigom Atomske navike koja mi je u potpunosti promijenila pogled na svakodnevne stvari koje sam radila, a samo su me udaljavale od mojih ciljeva. 

Pokazat ću ti kako možeš usvojiti dobre navike uz pomoću kojih ćeš postaviti i ostvariti ciljeve kojih ćeš se držati i još puno dodatnih tips&tricks


Pročitajte više: Atomske navike – kako promijeniti život svakodnevnim mikro navikama?


Kako uspješno planirati 

Proći ćete tehnike koje ti mogu pomoći da naučiš bolje planirati; organizacija prostora, kreiranje godišnjeg, kvartalnog mjesečnog i dnevnog plana. Saznat ćeš kako se možeš bolje fokusirati, koja je moć rituala i kakve to veze ima s boljim planiranjem, što čini plan i planiranje uspješnim, modeliramo nove rečenice koje ćeš si svakodnevno u glavi ponavljati kako bi poradila na dosadašnjem mindsetu.  

Kako možeš delegirati zadatke za koje nemaš vremena ili ne znaš kako ih izvesti. Dotaknut ćemo se i značaja vizualizacije.  

Također ću pričati o jednoj vrlo praktičnoj temi za tebe i tvoj brend, a to je: kako planirati objave za društvene mreže i gdje pronaći inspiraciju za objave. Na kraju slijede praktični zadaci i priprema za Zoom druženje. 

Planiranje na društvenim mrežama

Kako odlučiti na kojim platformama da budeš aktivna, izrada plana objava po kvartalima, gdje pronaći inspiraciju za objave.  

Kako uspješno napraviti plan objava, savjeti za objave prema formatima na Instagramu (story, single photo, carousel, reels), ideje za objave na Facebooku i Newsletteru. 

Tipovi objava na društvenim mrežama (uz primjere), savjeti za kreiranje objava. 

Ukupno te čeka 4h video materijala.

Grupni Zoom poziv i dodatni materijali za kraj 

Nakon što si dobila temelje, neka nova saznanja o sebi i svojem dosadašnjem načinu planiranja, vrijeme je da kreneš u akciju! Imat ćemo grupni Zoom poziv sa svim polaznicima treninga u trajanju od 1hi30 gdje ću odgovarati na tvoja pitanja, međusobno ćemo se povezivati (networking) i postavljati ciljeve i pružiti jedna drugoj motivaciju.  

Snaga grupe u kojoj se nalaze i drugi vlasnici brendova koji imaju slične ciljeve kao i ti, daje najveći vjetar u leđa! 

BONUS MATERIJALI: 

Osim zadataka koje ćeš isprintati i ispunjavati, dobit ćeš i druge korisne i praktične pdf materijale u obliku tablica za planiranje koje ćeš moći isprintati, a bit će dodatak tvojim bilježnicama i rokovnicima + dobit ćeš vrijedan EBOOK o pisanju.

Koji je plan? 

18.04 na mail ćeš dobiti zadatke u PDF formatu koji će sadržavati moćna pitanja, na koja ćeš sama sebi dati iskrene odgovore. Tjedan dana ćeš malo pratiti, mjeriti svoje navike u danu, kako bi se zagrijala za daljnje korake. 

Ne brini, PDF materijali sa zadacima bit će koncipirani tako da će ti biti lijepo, ugodno i zabavno ih ispunjavati. 

25.04. Na mail ti stižu pristupni podaci za ulazak na stranicu gdje će te čekati dva videa i u kojima ću kroz prezentaciju govoriti o: Značaju planiranja i preprekama na putu + Moći navike. 

02.05. stiže 2. dio online treninga i dvije nove video cjeline gdje ćeš saznati: Kako uspješno planirati + Kako planirati na društvenim mrežama.

09.05. Šlag na kraju – grupni Zoom poziv sa svim polaznicima treninga u 17h. 

Nakon Zoom poziva na mail ćeš dobiti sve pdf materijale koji će ti trebati, a pristup video treningu imat ćeš 8 mjeseci. 

Cilj treninga je…

Da nakon ovog treninga napokon uzmeš plan u svoje ruke i kreneš realizirati svoje ideje i stvarati opipljive rezultate, a ne da samo maštaš o tome. 

Da se napokon oslobodiš nekih svojih blokada i uvjerenja koja te možda koče na putu planiranja i poduzimanja te da napokon kreneš entuzijastično raditi na svojim planovima. 

Da si prestaneš ponavljati kako nemaš vremena i ostale sabotirajuće rečenice koje te koče i da napokon naučiš kako se možeš bolje organizirati i motivirati. 

Glavni cilj mi je da od ovog treninga dobiješ više nego što očekuješ i da kreneš stvarati čaroliju za tvoj brend koju itekako zaslužuje! 

Prijava na trening 

Cijena radionice je 675,00kn (90 EUR) za prijave do 13.04. (Uplate iz inozemstva moguće su putem Paypala), a za one koji se prijave nakon tog datuma (zaključno sa 14.04.) cijena će biti 750,00kn.

Startamo 18.04. kada ćeš na mail dobiti prve zadatke za zagrijavanje, 25.04. stiže 1.dio video treninga na mail, a video materijali bit će ti dostupni 8 mjeseci. 

Prijaviti se možete na službenim stranicama tvrtke Brandier

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

školski ruksaci

Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da...
- Advertisment -