Upoznajte “Chicago Super Six”, vodeće globalne poduzetnike iz Chicaga, 5. i 6. listopada na Ekonomskom fakultetu u Splitu!

Ekonomski fakultet u Splitu domaćin je dvodnevne konferencije „Global Opportunities Beyond Borders“ na kojoj će poduzetnici i članovi startup zajednice imati priliku upoznati uspješne globalne poduzetnike iz Sjedinjenih Američkih Država, tzv. „Chicago Super Six“.

Vodeća poduzetnička šestorka  razmijeniti će svoja iskustva u radu sa poduzetnicima iz naše regije i svojim savjetima dati „vjetar u leđa“ mladim splitskim poduzetničkim nadama.

Program konferencije „Global Opportunities Beyond Borders“

Konferencija će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu, u četvrtak 5. listopada od 12 do 19 sati, te u petak 6. listopada od 10 do 16 sati.

1. DAN: „Move it forward – Conference“

„Move it forward“ konferencija zamišljena je kao trening radionica na kojoj će svi zainteresirani poduzetnici imati priliku steći znanje i praktične savjete vodećih svjetskih poduzetničkih mentora i njihovih uspješnih priča. S obzirom da globalni poduzetnici dolaze iz različitih poslovnih područja, za sudionike konferencije biti će organizirane tri različite radionice; „Od ideje do prototipa“, „Izlazak na tržište“ i „Razvojni put, rast, prosperitet“.

Ulaznice dostupne na: https://www.entrio.hr/event/gobb-conference-move-it-forward-4451 (Za studentski popust kontaktirati: [email protected])

2. DAN: „Pitch competition“

Startup-ovi će imati mogućnost natjecanja pred žirijem u kojem će se nalaziti šest vodećih globalnih poduzetnika. Svaki Startup će imati mogućnost desetominutnog izlaganja, nakon čega slijede pitanja žirija (maksimalno 5 minuta).

Nakon ocjenjivanja i rezultata, slijede pojedinačne konzultacije sa uspješnim globalnim poduzetnicima koji će im pružiti povratne informacije i praktične savjete za unapređenje poslovanja.

Ulaz: SLOBODAN!

Prijave na sljedećem linku. 

Chicago Super Six

Tko su „Chicago Super Six“ pročitajte na linku, a detalje cjelokupne konferencije na  https://www.gobb2017.com/.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više