Najveća imena gastronomije i restoraterstva dolaze na UPUHH F&B Academy

U dinamičnom svijetu gastronomije i restoraterstva, Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske najavljuje konferenciju “UPUHH F&B Academy”. Ova konferencija bit će posvećena istraživanju i prepoznavanju najnovijih trendova u svijetu hrane i pića. Vrijeme radnje je 28. i 29. veljače, a mjesto hotel Westin u Zagrebu.

Stiže zvijezda Masterchefa

Osim što će “UPUHH F&B Academy” pružiti dublje uvide u inovacije, tehnologiju i održivost u sektoru hrane i pića, konferencija će poslužiti kao poticajna platforma za razmjenu ideja i iskustava. Sudionici će imati priliku usvojiti najnovija saznanja i povezati se s vrhunskim stručnjacima, potičući napredak u sektoru.

Okupljajući preko 30 stručnjaka iz hotelske F&B scene, konferencija će predstaviti vrhunske govornike, među kojima su Jeffrey J Vella (Maistra), Dario Kinkela (Valamar Riviera), Melkior Bašić (Aminess), Boris Šuljić (Boškinac), Zdravko Tomšić (Chef) i mnogi drugi, koji će imati vrlo zanimljiva predavanja poput “10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte”, “Nutricionistički trendovi”, “Što to čini ozbiljan hotelski restoran?” i mnoga druga.


Pročitajte više: Žene i kuhanje – rade to dvostruko više od muškaraca u gotovo svim zemljama


Otvaranje vrata za buduće generacije stručnjaka

“UPUHH F&B Academy” nije samo konferencija, već i prilika za povezivanje sudionika s vrhunskim stručnjacima, stvaranje mreže korisnih kontakata i usvajanje najnovijih saznanja. U dinamičnom svijetu gastronomije, gdje inovacije postaju ključ uspjeha, ova konferencija postavlja nove standarde u edukaciji, otvarajući vrata za buduće generacije stručnjaka”, izjavio je Bernard Zenzerović, predsjednik UPUHH-a.

Organizacija konferencije ima podršku renomiranih partnera poput METRO, Nektar Natura, Laserline/Wordline i Saponia, uz sudjelovanje brojnih pokrovitelja.

Više informacija pronađite na linku.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -