Ured u vrtu rješava probleme pri radu od kuće

Ako živite u kući i ujedno radite od kuće, da li vam je možda palo na pamet da ured preselite u vrt? Ured u vrtu je čini se idealno rješenje za najveće probleme rada od kuće – interakcija s ukućanima i podjela između poslovnog i privatnog života. Ovako ipak nemate putovanja na posao, a konstantno ometanje i upadanje od ukućana će se smanjiti na minimum.

Ured u vrtu – mala  kućica za mir

Postoje rješenja za sve budgete, želje i veličinu vrta. Ured u vrtu može biti mala kućica veličine kućice za alat, za koju najvjerojatnije nećete trebati nikakve dozvole.

mali ured u vrtu
mali ured vrtu
ured_u_vrtu_1

Potražnja generira i ponudu tako da neke kompanije (uglavnom u Engleskoj) nude gotove kućice sa namještajem, grijanjem i klimatizacijom koje možete transportirati kako vam odgovara.

ured u vrtu
kućni ured

Raskošan ured u vrtu

Imate li plan da zaposlite još nekoga ili želite organizirati sastanke s klijentima u svom uredu, trebat će vam nešto veće, što naravno povećava i vrijednost investicije.

ured u vrtu
ured_u_vrtu_2ured_u_vrtu_2

Selite se?:-)

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Ideja je odlična!!! Mi smo baš nedavno uređivali vrt i okućnicu i ova ideja mi uopće nije pala napamet. Baš ću predložit mužu, da vidimo da li nam se uklapa u novouređenu okućnicu i novi ured u vrtu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -