Usavršite svoja znanja – financijaši i računovođe traženi su na tržištu rada!

Svakoj tvrtki u interesu je da u odjelu financija (i računovodstva) ima kvalitetne ljude koji osim bogatog stručnog znanja poznaju i procese tvrtke i imaju širu sliku poslovanja.

Financijaši i računovođe traženi na tržištu rada

Prema podacima portala MojPosao, u prvoj polovici ove godine, broj oglasa u kategoriji Financije i računovodstvo porastao je za 26%.

Nakon završenog fakulteta, obrazovanje i edukacija u ovom području nije gotova budući da se zakoni brzo mijenjaju te treba uvijek biti u toku s novim poreznim i drugim promjenama, sustavima i softverima za rad.

Ukoliko tražite dodatnu edukaciju u ovom području, želite se istaknuti na tržištu rada i pokrenuti svoju karijeru, pogledajte izdvojenu ponudu EduCentar edukacija za vas!

  • RRIF Učilište za poduzetništvo ima otvoren program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova. Program se sastoji od 48 sati predavanja, kolokvija te nastavka predavanja i vježbi u trajanju dodatnih 190 sati. Nemojte čekati predugo, pošaljite upit i rezervirajte svoje mjesto.
  • Jedan od zadataka na radnom mjestu vam je i konsolidacija financijskih izvještaja, a imate pitanja na koja ne možete pronaći odgovor? Ne propustite jednodnevne konzultacije Altius savjetovanja u trajanju od 5 sati. Sastavite popis pitanja i pošaljite upit za program.
  • Učilište Sesvete nudi 10% popusta na upis programa usavršavanja za poslove samostalnog računovođe odnosno samostalne računovotkinje. Polaznike očekuje i praktičan rad u poduzećima nakon završetka programa. Pošaljite upit!
  • Ukoliko radite u području kontrolinga i financija, Excel je alat koji svakodnevno koristite u poslu i važno je da se odlično snalazite sa svim njegovim funkcijama. Upišite program i naučite sve što je potrebno za brz i efikasan rad.

Za vas smo izdvojili samo dio edukacija, a cjelokupnu ponudu pogledajte na EduCentar.net.

Izvor: MojPosao

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...