Usavršite svoja znanja – financijaši i računovođe traženi su na tržištu rada

Svakoj tvrtki u interesu je da u odjelu financija (i računovodstva) ima kvalitetne ljude koji osim bogatog stručnog znanja poznaju i procese tvrtke i imaju širu sliku poslovanja.

Financijaši i računovođe traženi na tržištu rada

Prema podacima portala MojPosao, u prvoj polovici ove godine, broj oglasa u kategoriji Financije i računovodstvo porastao je za 26%.

Nakon završenog fakulteta, obrazovanje i edukacija u ovom području nije gotova budući da se zakoni brzo mijenjaju te treba uvijek biti u toku s novim poreznim i drugim promjenama, sustavima i softverima za rad.

Ukoliko tražite dodatnu edukaciju u ovom području, želite se istaknuti na tržištu rada i pokrenuti svoju karijeru, pogledajte izdvojenu ponudu EduCentar edukacija za vas!

  • RRIF Učilište za poduzetništvo ima otvoren program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova. Program se sastoji od 48 sati predavanja, kolokvija te nastavka predavanja i vježbi u trajanju dodatnih 190 sati. Nemojte čekati predugo, pošaljite upit i rezervirajte svoje mjesto.
  • Jedan od zadataka na radnom mjestu vam je i konsolidacija financijskih izvještaja, a imate pitanja na koja ne možete pronaći odgovor? Ne propustite jednodnevne konzultacije Altius savjetovanja u trajanju od 5 sati. Sastavite popis pitanja i pošaljite upit za program.
  • Učilište Sesvete nudi 10% popusta na upis programa usavršavanja za poslove samostalnog računovođe odnosno samostalne računovotkinje. Polaznike očekuje i praktičan rad u poduzećima nakon završetka programa. Pošaljite upit!
  • Ukoliko radite u području kontrolinga i financija, Excel je alat koji svakodnevno koristite u poslu i važno je da se odlično snalazite sa svim njegovim funkcijama. Upišite program i naučite sve što je potrebno za brz i efikasan rad.

Za vas smo izdvojili samo dio edukacija, a cjelokupnu ponudu pogledajte na EduCentar.net.

Izvor: MojPosao

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -