Što stoji iza uspjeha preko noći?

Čuli ste i vi da je netko ostvario uspjeh preko noći? Jednostavno ima savršenu ideju i izvanredne sposobnosti…sve ostalo je povijest:-). I onda se vjerojatno pitate što nije u redu s vama i pomislite kako ste vi jednostavno promašaj.

3 istine o uspjehu preko noći

Business i life coach Marie Forleo smatra da uspjeh može biti samo rezultat dugotrajnog i mukotrpnog rada. 3 istine koje stoje iza uspjeha preko noći su:

1. Uspjeh preko noći je rijetka iznimka, a ne pravilo -uspjeh je maraton, a ne sprint. Iako postoje neki ljudi koji su vrlo brzo uspjeli, za većinu uspjeh dolazi kao rezultat dugotrajnog i mukotrpnog rada. U tom procesu možete imati trenutke uspjeha kada ćete biti u središtu pozornosti, ali ćete nakon njih morati raditi još više kako bi održali taj viši nivo na koji ste došli.

2. Vjerojatno ne znate cijelu priču– kad vidite priču o nekome u medijima, često puta ne znate cijelu priču jer je prikazana na određeni način od strane medija ili te osobe. Ako je netko ostvario brzi uspjeh u vlastitom biznisu, vjerojatno je ušao u biznis s puno relevantnog iskustva i mrežom kontakata iz industrije. Takav kapital se stječe s godinama prethodnog rada.

3. Uspjeh preko noći je opasan – prevelika potražnja za koju vaša kompanija nije spremna može uništiti vaš brand. Brzi rast zahtijeva jaki tim i iskustvo, što se stječe s vremenom.

Više detalja pogledajte u njenom video isječku.

 

Foto: 123rf

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više