Veuve Clicquot Mail-retro kolekcija za modernu generaciju ljubitelja šampanjca

Jedna od najpoznatijih šampanjskih kuća, koja predstavlja sinonim za luksuz i prestiž, ove je godine kao hommage svojoj bogatoj povijesti i tradiciji, izdala kolekciju- Clicquot Mail.

Veuve Clicquot Mail rezultat tradicije poslovanja

Šampanjska kuća Veuve Clicquot datira iz XVIII. st. kada je kultura dopisivanja često bila jedini način komunikacije. Stoga predstavljamo Clicquot Mail kolekciju, inspiriranu bogatim naslijeđem koje sadrži i tisuće pisama između agenata, dobavljača, konzumenata i kupaca ovog prestižnog šampanjca, sa Madame Clicquot osobno. Ova je kolekcija jedinstvena u dizajnu, praktičnosti i samoj simbolici tradicije i kvalitete, koja njeguje svoju povijest.

Kolekcija se sastoji od tri posebna Mail pakiranja:

Clicquot Envelope, šampanjac se nalazi u ambalaži dizajniranoj po uzoru na veliku kuvertu. Dekorirana je poštanskom markicom i Veuve Clicquot Ponsardin brand vizualima. Sadrži Yellow Label pakiranje od 7. 5 dl.

Veuve Clicquot Mail
Cijena 373,50 kn

Clicquot Express, šampanjac je pakiran kao poštanski paket., kojem je potrebno samo dodati markicu i ispisati adresu, te je paket spreman za slanje poštom. Sadrži bocu Yellow Label, 7. 5 dl.

Veuve Clicquot Mail Cexpress cijena 373,50
Cijena 373,50 kn

Clutch bag, jedinstveno pakiranje za modne, trendi znalce. Ističe ga zanimljiv, elegantan oblik kuverte, odnosno pisma, a sama torbica može poslužiti za višekratnu upotrebu. Sadrži bocu Yellow Label 7. 5 dl. Posebnost joj je i ta što se otvara na dodir.

Veuve Clicquot Mail
Cijena 595,50

Svjetski brand pod ženskim vodstvom

Tradicija šampanjca potječe iz 18. stoljeća, kada je Philippe Clicquot osnovao vinariju pod imenom Clicquot. Obiteljski posao, nakon smrti supruga 1805, preuzela je Barbara Nicole Ponsardin i od nje napravila svjetski poznati brend, šampanjac Veuve Clicquot. Madame Clicquot je koristila svoje vještine kako bi razvila iznimno vinogadarsko područje koje se sastoji od 515 hektara u samom srcu regije Champagne.

Ustrajanje na kvaliteti, glavna je misao vodilja ove šampanjske kuće. Grožđe iz 50 do 60 različitih vrčeva, koristi se da bi se proizveo Veuve Clicqout šampanjac. Prepoznatljiva žuta etiketa, registrirana je 1877. godine iako je to bila neobična boja etikete za to vrijeme, obilježava šampanjac koji odiše snagom i kompleksnošću, upravo iz tog razloga, i ova kolekcija popraćena je žutim poštanskim tonovima.

Brut Yellow Label web (2)

Danas je Veuve Clicquot Ponsardin dio grupacije Louis Vuitton Moet Hennessy i jedna je od najcjenjenijih šampanjskih kuća u svijetu.

Hrvatskim potrošačima dostupan je u Miva Galeriji vina, u Ulici grada Vukovara 56a.

Foto: Clicquot press

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više