Martini pjenušava vina -napravite sami razlog za slavlje!

Novo na tržištu; Martini® pjenušava vina!

Uvijek ima razloga za slavlje, nema veze koliko je razlog mali, neočekivani ili neplanirani. Konzumenti Martini® pjenušava vina ne čekaju razlog za slavlje nego ga sami nađu!

Martini pjenušava vina esencija talijanskih pjenušavih vina

Asortiman Martini® pjenušava vina predstavlja esenciju talijanskih pjenušavih vina; elegancija, luksuz, svježina uz finih voćnih aroma te laganu i delikatnu pjenušavost. Martini pjenušava vina igraju se s tradicionalnim pravilima i interpretiraju ih na trendy i moderan način.

Asortiman Martini pjenušava vina sastoji se od Rosé, Asti i Prosecco:

MARTINI Rosé

MARTINI® Rosé Spumante je suhi pjenušac (sec) koji je rođen za ljetne dane i zabave s prijateljima. Ružičasta losos boja dolazi od Brachetto grožđa, međutim u Martini Rosé-u se koristilo i Moscato i Glera (Prosecco) grožđe iz Piedmont i Veneto-Friuli regije. Osjeti ljeto i uživaj u suncu uz arome crvenih bobica, ljetnog voća i paprenih citrusa. Perfektno uz malo leda ili kao dodatak koktelima.

Martini pjenušava vina

 

Martini Asti

MARTINI® Asti je lagani i voćni pjenušac rađen od talijanskog ‘Moscato Bianco’ grožđa iz vinske regije Piedmont. Slatki pjenušac Asti (doux) je vrlo aromatičan, osvježavajuć i ima pjenušasti mladenački karakter. Asti se odlično konzumira nakon jela zbog svoje slatkoće. Međutim, može se koristiti i u raznim koktelima kojima treba malo ˝pjenušavosti˝.

Martini pjenušava vina

 

 

MARTINI Prosecco

MARTINI® Prosecco daje elegantnost jednom vikend druženju s prijateljima, a često se zna piti i kao večernji aperitiv.  Prosecco je suhi pjenušac (sec) rađen od Glera (Prosecco) iz zaštićene Veneto-Friuli regije u Italiji. Prosecco je lagani, razigrani te vrlo pitki pjenušac s aromama limuna, kruške i jabuke. Martini® Prosecco je baza novog zabavnog koktela Martini Royale!

Martini pjenušava vina

 

MARTINI ROYALE

Daj sebi i svojim prijateljima priliku opustiti se uz Martini Royale, idealno piće uz koje počinje zabava!
Martini Royale Bianco je mix od 50% Martini Bianca i 50% Martini Prosecca. Uz puno leda i malo iscijeđenog soka od limuna dobit ćete osvježavajuće piće koje će vas potaknuti i opustiti nakon napornog radnog dana. Martini Royale Rosato je mix od 50% Martini Rosata i 50% Martini Prosecca i također se pije uz puno leda i s kriškom naranče.

Martini pjenušava vina

 

Probajte jedan Martini Royale još večeras!

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...