Privucite Generaciju Y i rezervirajte svoje mjesto na vodećem virtualnom sajmu karijera i znanja!

Na tržištu rada trenutno se nalazi najzahtjevnija skupina zaposlenika, a to je Generacija Y – mladi ljudi rođeni od 1980. do 2000. Oni su znatiželjni, željni znanja, novih iskustava, žele biti angažirani na važnim projektima te ne žele dosadan i monoton posao.

Virtualni dani karijera i znanja

Upravo ova generacija veliki je izazov za menadžere ljudskih resursa u svim kompanijama.

Izazovi upravljanja Generacijom Y, njihovo privlačenje, motiviranje i zadržavanje u organizaciji tema je ovogodišnjih regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja koji se održavaju od 21. do 28. listopada. Organizatori projekta su portal MojPosao te partneri iz regije Posao.ba i Infostud.

Mnogim tvrtkama sajam je idealna prilika da predstave mogućnosti zapošljavanja, olakšaju posloprimcima potragu za poslom, otkriju male tajne selekcijskih procesa i privuku nove talente.

Osim poslodavaca, edukativne ustanove na sajmu mogu predstaviti svoje programe i tako promicati važnost cjeloživotnog obrazovanja, ali i stjecanje novih znanja u svrhu lakšeg pronalaska posla.

Ukoliko želite pronaći nove zaposlenike i polaznike programa iskoristite 15% popusta na ranu prijavu do 10. srpnja! Zainteresiranim izlagačima na raspolaganju su regionalni, zlatni, srebrni i brončani štandovi uz brojne dodatne pogodnosti.

Sve mogućnosti predstavljanja proučite detaljnije na dankarijera.com i ne propustite rezervirati svoje mjesto!

Izvor: Moj Posao

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...