Boudoir predstavlja Cruise kolekciju Fiskultura Gothlite

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice modnog studija Boudoir, predstavljaju svoju Cruise kolekciju pod nazivom F i s k u l t u r a  G o t h l i t e.

Fiskultura Gothlite kolekcija

Kolekcija je svježa i prava ljetna, obiluje maštovitim printevima, a karakterizira je sinergija boja, materijala i modela. Sadrži T-shirt majice, već slavne Boudoir peplumice, ovaj put u ljetnoj varijanti, lagane majice dugih rukava, razigrane suknje punog kruga, lagane ljetne jakne i topove bez rukava sa genijalnim printevima koji se mogu kombinirati zajedno ili uklopiti u basic garderobu, ovi komadi osvojit će sve koji u ovog ljeta žele osvježiti svoj izgled sa jednim ili više komada iz ove kolekcije.

Fiskultura_Gothlite_1

Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat, ovaj put inspiraciju pronalazi u trendovskoj subkulturi Pastel Gotha, spaja romantičnost i morbidnost u jednu dekorativnu sublimaciju zanimljivih printeva na nosive i dobro iskrojene modele.

Kampanju je snimio i osmislio fotografski genijalac Mladen Šarić, krasan make up djelo je Saše Jokovića, a frizure je kreirala Milena Maršić iz salona Glamour. Model je Larisa iz Colors Model Menagement.

Kolekcija se može kupiti u Boudoiru, Zagreb, Radićeva 22 ili naručiti putem web shopa na adresi www.boudoirzagreb.com.

Fiskultura_Gothlite_2

Foto: Abrakadabra komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više