Višenamjenski ruksak od kojeg se nećete odvajati

Ruksaci su postali „must have“ u posljednjih nekoliko sezona. Ono što im je velika prednost je praktičnost koju pružaju. Bilo da vam treba za osobne potrebe, potrebe posla ili nekog putovanja, svakako su dodatak s kojim nećete pogriješiti. Ruksaci pružaju veliku količinu prostora za sve potrebne stvari. Višenamjenski ruksak koji vam donosimo u nastavku bit će vam zanimljiv zbog nekoliko posebnosti koje nudi, a glavna je da vam iz njega nitko neće moći ništa izvaditi i ukrasti.

Višenamjenski ruksak koji pruža sigurnost

Svakodnevno se diljem svijeta dogodi i do 400.000 uličnih krađa te neka vam Bobby Compact višenamjenski ruksak bude prvi izbor za posao, putovanja i sport. Sa Bobby Compact ruksakom možete hodati sigurni po cijelom svijetu i ne morate brinuti da li netko gura ruku u vaš ruksak ili ga pokušava prerezati.

višenamjenski ruksak

Mnogo truda uloženo je i u njegovu izradu pa se tako radi o visokokvalitetnom poliesteru koji je otporan na rezanje i s tkaninom koja je vodootporna. Za dodatnu sigurnost sadrži sigurnosne svjetleće trake i remen za prtljagu. Osim ugrađenog USB utora za punjenje, sadrži brojne skrivene džepiće te odjeljak za laptop od 14” i tablet od 9”. Umjesto dvije torbe dovoljna vam je jedna!

Poslovni poklon kojim darujete važnost

Za poslovne partnere, suradnike, zaposlenike ili važna događanja koja zahtijevaju darivanje, odaberite zaista poseban poklon, Bobby compact ruksak. Kvalitetu i značajke ovog ruksaka cijenit će svatko, a to je poklon koji se ne zaboravlja. Bezvremenski stil i predivne boje garantiraju da će ga jednako nositi i muškarci i žene, bez obzira na godine. Uz kupnju više komada ostvarujete popust, a u dogovoru s Novelty d.o.o. moguće je i dodavanje logotipa tvrtke.

višenamjenski ruksak

Tehničke specifikacije:

  • Dostupne boje: crna, antracit-plava, sivo-svijetlo plava, sivo-žuta, sivo-roza i sivo-crna
  • Dimenzije: 4x28x40 cm
  • Cijena: od 459 kn+ PDV za sivi i crni te od 489,00 kn + PDV za ostale boje
  • Popust: 10% na kupnju 10 i više komada
  • Odaberite omiljenu boju i javite se na [email protected]

Foto: Novelty

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više