Vista Consulting & Coaching – posebna ponuda za članice

Moje ime je Vesna Ciganek-Vuković i imam više od dvadeset godina iskustva u financijskoj industriji kojim sam stekla opsežno znanje iz područja korporativnih financija i upravljanja rizicima, te uspostavila uspješnu suradnju s mnogim korporativnim klijentima i poduzetnicima. Obnašajući rukovodeće pozicije, posebno zadovoljstvo mi je bio rad s ljudima te razvoj uspješnih timova, inicijativa i strategije poslovanja.

U sadašnjoj ulozi poslovnog savjetnika i kao certificirani coach, svoje znanje i kompetencije koristim kako bih pomogla managerima i poduzetnicima da unaprijede učinkovitost i ostvare postavljene ciljeve, te da se uspješno nose s poslovnim i osobnim izazovima. Moj cilj je pružiti klijentima podršku i resurse da osnaže samopouzdanje potrebno za uspjeh u današnjem izazovnom poslovnom svijetu.

Poslovno savjetovanje – usluge poslovnog konzaltinga s naglaskom na upravljanje financijama

U današnjem brzom i dinamičnom poslovnom okruženju, razumijevanje financijske pozadine poslovanja ključno je za dugoročnu stabilnost i rast. Sa značajnim iskustvom stečenim u financijskoj industriji, pružam specijalizirane konzultantske usluge koje pomažu poduzetnicima da:

Identificiraju i shvate rizike. Kroz detaljnu analizu, pomažem da prepoznaju latentne rizike poslovanja, posebno iz perspektive kreditora. Ovo omogućuje tvrtki da bude proaktivna u suočavanju s potencijalnim izazovima.

Optimiziraju financijske pokazatelje. Pomoću ciljanih strategija i pristupa, savjetujem kako implementirati male ali moćne promjene koje će minimizirati financijske rizike te povećati bonitet tvrtke.

Strateški upravljaju poslovanjem. Podrazumijeva sistematično planiranje, analizu i implementaciju dugoročnih ciljeva i inicijativa koje će omogućiti organizaciji da ostvari konkurentske prednosti i održivi rast. Područja: upravljanje rizicima, akvizicije i partnerstva, organizacijske promjene.

Coaching i mentoring – profesionalne coaching usluge za razvoj karijere

Posjedujući opsežno menadžersko iskustvo i Know-How velikih organizacija, te status certificiranog coacha, moj pristup se bazira na kombinaciji mentorstva i sofisticiranih coaching metoda s ciljem pružanja podrške mlađim generacijama u razvoju karijere. Moj je fokus omogućiti im efikasnu navigaciju kroz karijerne izazove i poticati ih da razviju ključne kompetencije za profesionalni napredak.

Posebna pažnja posvećena je osnaživanju žena koje teže rukovodećim pozicijama ili poduzetništvu.

Razumijevajući izazove s kojima se susreću u svojim multifunkcionalnim ulogama, 5u1: kao liderice, supruge, majke, kćeri i žene koje brinu o sebi – nudim podršku koja promiče uravnoteženost između poslovnih i privatnih obveza.

Istinski balans nije samo u broju slobodnih dana provedenih na moru ili putovanjima, već u postizanju unutarnje harmonije i održavanju stabilnih odnosa s onima na koje možemo računati. Unatoč brojnim ulogama i užurbanom tempu, često se osjećamo usamljeno u svojim odlukama i naporima, bilo da su poslovne ili osobne prirode, nepristran i povjerljiv razgovor može biti velika podrška.

Što je coaching?

Coaching je strukturiran proces koji pojedincima omogućava da postignu svoj maksimalni potencijal, bilo da je riječ o osobnom ili profesionalnom razvoju. Uz pomoć coacha, odnosno trenera, osoba se usmjerava prema razumijevanju vlastitih ciljeva, prepoznavanju prepreka koje stoje na putu njihovom ostvarivanju, te razvijanju strategija i akcijskih planova za prevladavanje tih izazova.

Ključne značajke coachinga uključuju:

Partnerstvo: coaching nije jednostran proces; temelji se na partnerskom odnosu između coacha tj. trenera i klijenta. Coach služi kao facilitator, pružajući podršku, alate i tehniku, dok klijent donosi odluke i preuzima odgovornost za svoj razvoj.

Razvoj svijesti: kroz različite tehnike i alate, coaching potiče osobe da razviju dublje razumijevanje sebe, svojih uvjerenja, vrijednosti i obrazaca ponašanja.

Akcija i fokus: coaching nije samo teoretska vježba. Fokusira se na konkretne aktivnosti i korake koje pojedinac može poduzeti kako bi postigao željene ciljeve.

Povratne Informacije: kroz coaching, klijenti dobivaju kontinuirane povratne informacije o svom napretku, omogućavajući im da prilagode svoje akcije i strategije prema potrebi.

Povjerljivost: svi razgovori i informacije između coacha i klijenta ostaju strogo povjerljivi, osiguravajući sigurno okruženje za istraživanje i rast.

Ponuda usluga:

Osobni coaching: istaknite svoje prave snage i vrijednosti. Uz podršku, prevladajte profesionalne barijere, efikasno organizirajte svoje vrijeme te definirajte i postignite realne ciljeve.

Grupni Coaching program: povećajte svoje samopouzdanje i unaprijedite ključne menadžerske kompetencije kroz kolektivnu interakciju i učenje.

Grupni coaching može biti iznimno koristan za one koji cijene kolektivni pristup učenju i rastu te žele iskoristiti snagu grupe kako bi ostvarili svoje ciljeve. Prednosti Grupnog Coachinga:

 • Kolektivno učenje: članovi grupe uče ne samo iz vlastitih iskustava, već i iz iskustava drugih. Slušajući tuđe priče, izazove i rješenja, sudionici mogu dobiti nove perspektive na vlastite situacije.
 • Podrška i povezanost: biti dio grupe često pruža osjećaj pripadnosti. Sudionici se osjećaju manje izolirano znajući da drugi prolaze kroz slične izazove ili prepreke.
 • Raznolikost mišljenja: grupni format omogućuje razmjenu ideja i pristupa problemima iz više kutova, što može potaknuti inovativna rješenja.
 • Odgovornost: grupna dinamika često potiče članove da preuzmu odgovornost za svoje ciljeve, znajući da će biti potrebno podijeliti napredak s ostatkom grupe.
 • Proširenje mreže kontakata: sudjelovanje u grupnom coachingu pruža priliku za umrežavanje s drugima u sličnim situacijama ili industrijama.

Leadership Coaching: Kroz individualizirane i obvezama prilagođene sastanke, rafinirajte svoje liderstvo, povećajte samosvijest i steknite vještine potrebne za efikasno upravljanje promjenama svoje tvrtke ili tima. Proces omogućuje liderima – bez obzira jesu li iskusni direktori, poduzetnici, novopromovirani voditelji ili oni koji teže pozicijama liderstva – da razvijaju svoje vještine, kompetencije i sposobnost donošenja odluka. Kroz konstruktivne povratne informacije lideri se potiču da preispitaju svoje stavove i prakse, prilagođavajući se brzo mijenjajućim okolnostima poslovnog okruženja.

Online radionice za razvoj managerskih vještina: nadogradite svoje managerske vještine kroz dinamične online radionice, koje obuhvaćaju teme od osobnog brendinga do strateškog donošenja odluka. Čak i ako trenutno niste na voditeljskoj poziciji, razvijanje managerskih vještina može vam pomoći u napredovanju u karijeri. To uključuje učenje kako efikasno komunicirati, donositi odluke i upravljati timom.

Coaching za timove: in house edukacija – edukacijski program prilagođen i kreiran prema potrebama organizacije i dogovorenim ciljevima (unapređenje timske suradnje, provođenje strategije, razvoj managerskih vještina, ovladavanje stresnim situacijama, financije za nefinancijaše).

Radionice se mogu održavati na hrvatskom ili engleskom jeziku, na lokaciji dogovorenoj s klijentom, koja može biti bilo gdje u zemlji ili regiji.

Promotivna ponuda za WiA članice:

Jednokratna ekskluzivna ponuda 50% popusta na 1:1 coaching

Vrijedi od 20.11.2023 do 31.12.2023. godine:

 1. Osobni coaching: paket od 1+3 (1 konzultacijski sastanak u trajanju 45 minuta te 3 coaching sastanka u trajanju 60 minuta) 202,50EUR, sastanci jednom tjedno ili po dogovoru, online putem Zoom aplikacije
 2. Women in Leadership: paket od 1+2 (1 konsultacijski sastanak u trajanju 45 minuta te 2 coaching sastanka od 90minuta), 298,00EUR za paket, učestalost i lokacija po dogovoru s klijentom

Grupni coaching uživo, 20% popusta

Cijena s popustom za 6 radionica 694,40 EUR, 115,73 EUR/mjesečno, broj polaznika 6-8, radionice se održavaju 1xmjesečno po 120 minuta, svaki mjesec obrađuje se određena tematika:

 • Vrijeme kao resurs – učinkovito upravljanje prioritetima i delegiranje
 • Učinkovito vodstvo – ekipiranje i motiviranje za uspjeh
 • Efikasna komunikacija i osobni branding
 • Karijera i osobni život – postizanje ravnoteže za uspjeh
 • Postavljanje i praćenje ostvarenja ciljeva – konstruktivna povratna informacija
 • Donošenje odluka – temeljna pravila upravljanja (Corporate Governance)

„In house“ edukacija za timove, 20%

Dodatno za članice Women in Adria: popust na usluge poslovnog savjetovanja 15% – presložite i konsolidirajte svoje osobne i poslovne financije.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -