Priključite se webinaru za žene u industrijskom dizajnu

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na međuregionalnu online radionicu za razmjenu iskustava o intelektualnom vlasništvu za poduzetnice u sektoru industrijskog dizajna, u organizaciji Odjela za tranziciju i razvijene zemlje WIPO-a, koja će se održati u srijedu, 12. travnja 2023., u 9:30 sati (CET).

Poboljšajte znanja o zaštiti intelektualnog vlasništva

Radionica ima za cilj poboljšati vještine i znanje o zaštiti intelektualnog vlasništva i upravljanju njime među ženama u sektoru industrijskog dizajna, omogućujući im da povećaju vrijednost svojih kreacija i izuma pružajući platformu za razmjenu svojih osobnih priča i iskustava, naglašavajući izazove s kojima su se suočile i korake koje su poduzele kako bi ih prevladale.

To je u cilju sveobuhvatnog pregleda sektora industrijskog dizajna, podupiranja žena inovatorica i izumiteljica u boljem korištenju sustava intelektualnog vlasništva kako bi se povećalo njihovo sudjelovanje u nacionalnim inovacijskim sustavima i dizajnerskoj industriji.


Pročitajte više: Metalurgija Mihoković u suradnji s dizajnerima kreira genijalan namještaj


Kako se priključiti?

Događaj će se održati na engleskom jeziku a sudjelovanje je za sve u potpunosti besplatno uz obaveznu prijavu.

Detaljan program dostupan je ovdje.

Pristup registraciji na webinar dostupan je ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

FABUspot zagreb

Jeste već primijetile novo cool mjesto u Ilici? Evo o čemu...

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije...
- Advertisment -