Tvrtke Williams Racing i Bang & Olufsen najavile višegodišnju suradnju

Williams Racing, tvrtka zaslužna za dizajn trkaćih automobila Formule 1, je najavila višegodišnju suradnju s tvrtkom Bang & Olufsen – brandom koji je specijaliziran za luksuznu audio tehnologiju.

Internacionalna suradnja koja će stvarati višeosjetilno iskustvo 

Logo tvrtke Bang & Olufsen krasit će trkaći automobil FW44. Zajedničkom suradnjom, tvrtke Williams Racing i Bang & Olufsen planiraju kreirati upečatljivo i višeosjetilno iskustvo za svoje kupce i fanove. Internacionalna suradnja će biti vidljiva u trgovinama koje prodaju brend Bang & Olufsen i Williams Racing objekte na trkaćim stazama, kao i u sjedištu tvrtke Williams u Groveu (Oxfordshire). 


Pročitajte više: Što je to customer experience i je li rezerviran samo za velike igrače


Suradnja je znak rasta za brendove Williams Racing i Bang & Olufsen

CEO tvrtke Williams Racing, Jost Capito, je rekao o suradnji: “Iznimno mi je drago pružiti dobrodošlicu takvom internacionalnom i ikoničkom brendu. Gotovo 100 godina, Bang i Olufsen bili su predvodnici dizanja i inovacije te kreirali neke od najupečatljivijih i najpoznatijih proizvoda u svijetu. Mi imamo slične težnje za savršenstvom. Kombinacija tvrtki Bang & Olufsen i Williams Racing savršeno se uklapa u našu marketinšku strategiju i pokazuje rast naše tvrtke tijekom zadnjih 12 mjeseci na trkaćim stazama i izvan njih.” 

Kristian Teär, CEO tvrtke Bang & Olufsen, također je uzbuđen zbog partnerske suradnje i vjeruje da će ona privući pažnju kupaca diljem svijeta. “Ponosan sam na novo partnerstvo. Dijelimo Williamsovu strast za izvrsnosti i želju za vrhunskim dizajnom, a zajedno možemo pružiti vrhunsko iskustvo našim fanovima i kupcima. Naš glavni prioritet je trenutno povećanje vidljivosti našeg brenda, i s ovom suradnjom ćemo moći doseći više međunarodnih kupaca godinama koje slijede. Jedva čekamo pokazati svijetu što možemo postići zajedno – Bahrain će zasigurno biti početak nečeg nevjerojatnog.” 

Još od 1925., danski brend Bang & Olufsen stvara poznate audio proizvode za kućnu zabavu koji se temelje na jedinstvenoj kombinaciji snažnog zvuka i bezvremenskog dizajna i vrhunske izrade.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -