Ovaj vikend posjetite Zagreb Design Week ili se pak okušajte u yogi

Svaki vikend se potrudimo pronaći priliku da isprobate nešto novo. Ovaj vikend to je yoga koju svakako isprobajte ako još niste. Ako želite osloboditi svoju kreativnost, Zagreb Design Week čeka upravo na vas! Želite li se opustiti sa svojom obitelji, predlažemo da ‘skoknete’ do Trešnje na bajkovitu predstavu Snjeguljica i sedam patuljaka.

Zagreb Design Week

Od 6. do 11. rujna održava se Zagreb Design Week. U svijetu s vrlo ograničenim resursima, razmišljanje izvan okvira i bez granica ključno je za inovacije i poboljšanje društva.

Cilj Zagreb Design Weeka je podržati razvoj kreativnosti uz razumijevanje da učenje i stvaranje nikada ne prestaju i da nema granica u osmišljavanju bolje budućnosti.

Festival dizajna Zagreb Design Week donosi niz izložbi, predavanja, panela, radionica, modnih revija, filmskih projekcija i, naravno, partya. Cjelokupni program možete pogledati na službenoj stranici.


Pročitajte više: U ove 3 kolibe za odmor želimo provesti zadnje vruće dane ljeta


Snjeguljica i sedam patuljaka

Volite li bajke? U zagrebačkom kazalištu Trešnja održava se predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, a pogledati je možete danas u 18:30, sutra u 17:00 i u nedjelju u 11:00. Svakako iskoristite priliku.

Predstavu je režirana Ivana Čoh, a u njoj prenosi bajkovitu atmosferu priče i progovara o temama bitnima za razvoj djece, kao što su dobrota i pozitivan stav. Predstava se dotiče i odnosa ljepote i dobrote. Pojmovi su to koje mnogi često povezuju, no to može biti daleko od istine.

Nadarena glumačka postava i veseli ritmovi oduševit će vaše mališane, ali i vas. Svoje ulaznice možete rezervirati ovdje.


Pročitajte više: Ove Instagram profile morate zapratiti ako volite dizajn interijera i tražite ideje


Zaljubite se u yogu

Yoga studio Velika Gorica u tjednu od 05. do 11. rujna organizira besplatne satove yoge prilagođene potpunim početnicima. Svi zainteresirani mogu doći na besplatne satove yoge u trajanju do dva sata. Za vrijeme treninga uz vas je licencirani učitelj yoge, kineziterapije i rehabilitacije. U prijevodu, u potpunosti se u sigurnim rukama.

Osim što ćete se okušati u yogi i iz prve ruke osjetiti njezin učinak, dobit ćete i pregršt informacija o njenim benefitima i programima ovog studija.

Na raspolaganju su vam dva programa: ABC yoga – intenzivnija yoga za početnike i Fizio vital – zdravstveni fitness.

Dodatne informacije potražite na službenoj stranici, gdje se možete i registrirati za besplatne treninge. Požurite jer su mjesta ograničena.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -