Globalno uspješne menadžerice Ana Hajnal i Kristina Kezele otkrivaju svoju tajnu uspjeha na nadolazećoj konferenciji za žene u financijama

Iako većinu zaposlenika u financijskim sektorima mnogih kompanija čine žene, one najčešće nisu na CFO poziciji. Zašto je tome tako i kakvo je stanje po tom pitanju u Hrvatskoj teme su nadolazeće Women in finance konferencije koja se u organizaciji Women in Adria 23. studenog 2018. godine održava u zagrebačkom Kongresnom centru Forum.

Uspješni primjeri

Ovaj događaj namijenjen ženama iz financijskog sektora bilo koje industrije, kao i ženama općenito, ali i financijskim te HR menadžerima, ima za cilj identificirati prepreke koje se postavljaju pred žene u sektoru financija, baš kao i pokazati pozitivne primjere.

Voditeljica financija globalnog odjela medicinskog poslovanja u vodećoj farmacetuskoj tvrtci Roche Ana Hajnal jedan je takav primjer. Na konferenciji će podijeliti svoje greške koje je napravila kroz dugogodišnju karijeru u financijama kako bi pokušala pomoći svim onim ženama koje te iste greške još stignu izbjeći.

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri Hajnal je imala prilike raditi u različitim područjima financija, nabave i veleprodaje. Samo neke od menadžerskih pozicija na kojima je radila uključuju one u Hrvatskom Telekomu i Swissairu.

Prije nego što je počela raditi na današnjoj radnoj poziciji, osam godina obnašala je funkciju financijske direktorice u Roche d.o.o. Hrvatska, nakon čega je svoju karijeru nastavila u Švicarskoj.

Ona je također veliki pobornik cjeloživotnog učenja te ju osobito veseli stvaranje i razvijanje uspješnih timova, a upravo coachingom pojedincima pomaže u boljem razumijevanju korporativnog okruženja te razvoju karijere.

Inspirativne gošće

Kristina Kezele je menadžerica s dvadesetogodišnjim iskustvom u području telekomunikacija, tijekom kojeg se bavila financijama, razvojem tržista, integracijama i transformacijskim menadžmentom.

Internacionalno iskustvo stekla je radeći u Bjelorusiji i Makedoniji za čak šest različitih kompanija. Diverzitet koji je upoznala kroz inozemni rad, baš kao i mogućnost utjecaja, privukli su je njenoj sljedećoj radnoj poziciji.

Kristina svoje bogato korporativno iskustvo danas koristi u Oradianu, gdje vodi odjel financija, usklađenosti i pravnih poslova, a njezina uloga uključuje i odnose s investitorima.

Na Women in finance konferenciju Kristina dolazi ispričati koja je uloga financijskog direktora u transformacijama poslovanja, baš kao i inspirirati sve posjetitelje svojim karijernim putom.

Prijave za konferenciju su otvorene, vidimo se!

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...