MY LUXORIA – 10% na vile s bazenom

MY LUXORIA je agencija koja se bavi iznajmljivanjem luksuznih i privatnih vila na području od Istre do Dubrovnika. Iza branda agencije stoji profesionalni tim s višegodišnjim iskustvom u turizmu kojeg krasi i izuzetna odgovornost, fluent znanje svjetskih jezika te ljubav prema poslu.

Kvaliteta, povjerenje i sigurnost na prvom su nam mjestu što cijene i gosti ali i vlasnici luksuznih vila. Vodimo računa da poslujemo na najvišoj razini profesionalnosti i da proces bude ugodan i gostima i vlasnicima privatnih villa.

Rad u turizmu posebno obogaćuje ljude i svjesni te činjenice hvatamo svaku priliku za osobni i poslovni rast. Osluškujemo potrebe tržišta i u skladu s tim pomažemo vlasnicima privatnih vila da svoj proizvod i ponudu što više približe zahtjevima gostiju.

Gostima dajemo pregršt razloga da upravo preko nas uz puno POVJERENJE i uz visoki stupanj SIGURNOSTI rezerviraju svoj luksuzan smještaj na Jadranskoj obali. Na RASPOLAGANJU stojimo 24/7 i goste pratimo od prvog do posljednjeg koraka u procesu rezervacije. Do gostiju dolazimo VLASTITIM KANALIMA u što ulažemo puno vremena, novaca, znanja i truda jer nam se čini da je takav put iako zahtjevniji i duži u konačnici pošteniji, transparentniji i dugoročno isplativiji.

Trudimo se da turistička slika Hrvatske koja odlazi u svijet bude najbolja moguća i da gosti sa sobom iz Hrvatske ponesu najljepše uspomene. Turizam živimo, veselimo se svakoj rezervaciji i svakodnevno radimo na tome da za našu predivnu obalu čuje što veći komad planete Zemlje.

Sve WiA članice ostvaruju 10% popust na najam privatnih vila s bazenom.

Osim pogodnosti za smještaj My Luxoria stoji na raspolaganju za konzultacije svim poduzetnicama članicama WIA koje planiraju investirati u obiteljski smještaj.

Za detalje se javite na:

[email protected]

GSM: +385 98 695 794

TEL: +385 22 207 555

VAŽNO: prilikom kontaktiranja u svrhu popusta obavezno poslati presliku WiA članske iskaznice

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više