35% popusta na oglašavanje na portalima eMedjimurje.hr i Varaždinski.hr

Medijska tvrtka IN promocija d.o.o., u čijoj su domeni brendovi eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr, pomoći će da Vaša promotivna poruka dopre do ciljane skupine kupaca, odnosno korisnika usluga. Zakupom reklamnog prostora na oba medija pokrivate područje s više od 300 000 stanovnika, gotovo cijelu SZ Hrvatsku. Portal eMedjimurje.hr najčitaniji je lokalni medij s tradicijom duljom od 13 godina i 500 000 jedinstvenih čitatelja na mjesečnoj raznici, kojeg na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) prati više od 90 000 osoba. Varazdinski.hr na sceni je tek nešto više od 5 godina, no s više od 250 000 tisuća jedinstvenih čitatelja mjesečno spada u vrh hrvatskih lokalnih online medija. 

Iskoristite poboljšanje epidemiološke situacije i pogodnosti koje su dotični online mediji osigurali za članice Women in Adria te na jakim temeljima nastavite poslovati jesenas.

Uz zakup reklamnog prostora (bannera i PR članaka) u medijima eMedjimurje.hr i / ili Varazdinski.hr, diljem Međimurske županije nude i zakup pozicija jumbo plakata i španmastera (putokaza na uličnoj rasvjeti diljem grada Čakovca i Preloga). 

Women in Adria članice ostvaruju 35% popusta na sve pakete oglašavanja, a obratiti im se možete putem mail adrese: [email protected] ili [email protected] .

Vrijeme je da istražite, prepoznate i iskoristite sve prednosti online oglašavanja i usmjerite svoje poslovne i marketinške napore tamo gdje se vaši korisnici nalaze – a to je online. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime