4Endurance članicama Women in Adria nudi 20% popusta

Sportska prehrana 4Endurance zajednica je sportaša, trenera, nutricionista, istraživača i ostalih zaljubljenika u sport.

Naša misija je pomoći sportašima izdržljivosti da dostignu svoj puni potencijal.

Ovdje možeš pronaći širok izbor sportske prehrane i suplemenata. Uglavnom smo poznati po energetskim gelovima, izotoničnim napitcima, regeneracijskim napitcima, adaptogenima i proizvodima za povećanje VO2 max.

Uz opsežno znanje koje smo akumulirali tijekom godina i redovita testiranja, uspjeli smo razviti proizvode koji se temelje na znanosti, a ne na trendovima. Dakle, naši sportaši unose samo ono što je tijelu stvarno potrebno. To se vidi i po iznimnim uspjesima naših sportaša.

Vlastita proizvodna linija omogućuje nam ponudu naših proizvoda po pristupačnim cijenama. Tako svi imaju priliku jesti kao najbolji.

U Hrvatskoj djelujemo već dugi niz godina i rado podržavamo vrhunske sportaše poput Paole Borović, Jadrana Domančića i Klare Andrijašević…

Rado ćemo i vas opskrbiti. Iskoristite kod namijenjen Women in Adria članicama koji vam daje 20% popusta na cjelokupnu ponudu izabranih brendova:

Kod unesti pri završetku kupovine na blagajni, a zatražite ga na [email protected].

Sport je zakon!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -