‘Pravi doživljaj’, Osječanku oduševio Renault Megane Conquest

Zvonimira Radić, profesorica je engleskog i njemačkog jezika, a svoj radni vijek posvetila je djeci. Ona predaje engleski u jednoj školi u Osijeku. Autom putuje svakodnevno na posao. Majka je dvoje djece pa u idealom vozilu traži prostranost i udobnost – dovoljno prostora da svaki član obitelji može uživati u izletima i putovanjima. Na našem ljetnom partiju u Osijeku osvojila je probnu vožnju novim Renaultom Megane Conquest, brzim, ali sigurnim SUV-om, simbolom dobre vožnje.  

Renault Megane Conquest vozilo je za sve uvjete

Novim Renaultom Megane Conquest odvezla se do Parka prirode Lonjsko polje, na dan u prirodi proveden s obitelji. Nažalost, ističe Zvonimira, vrijeme nas nije poslužilo, ali osim toga lijepo smo se proveli.

Opremljenost u koju je teško povjerovati

Nevjerojatno dobro opremljen, Renault Megane Conquest sinonim je za moderni, luksuzni SUV. Sadržava 15 sustava za pomoć u vožnji Easy Drive, pomoću kojih upozorava na svaki aspekt vožnje –  na vozila ispred, iza i udaljenost pri parkiranju. U sredini se nalazi zaslon na dodir od 9,3 inča, s kojim se možete povezati vlastitim smatrphone-om. A onda je sve moguće!

„Automobil je udoban i moderan, prikladan kako za samce tako i za obitelj s djecom – imam dvoje djece koja su išla sa suprugom i sa mnom na izlet. Ima sportsku liniju i ova narančasta boja dobro mu stoji. Pouzdan je i brz, dosta opremljen, automatik, upozorava na sve moguće.“

Kišno vrijeme, iako nije bilo pogodno za izlet, pokazalo je svu snagu i jačinu novog Renaulta. I po lošem vremenu vozi fantastično, a sigurnost i udobnosti su zagarantirani. Njegovih 140 kS i pomoćnim sustavom pri kočenju u nuždi, jamac su za vožnju pri svim uvjetima.

„U svakom slučaju, vožnja je bila pravi doživljaj,“ zaključuje Zvonimira.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

digitalni nomadi turska

Kako je Turska postala raj za digitalne nomade?

Sa svojim živopisnim gradovima i zadivljujućim obalama, Turska, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, sada postaje utočište i za digitalne...
- Advertisment -