Simple brend vjeruje da briga o sebi može uključivati i brigu o prirodi

Simple, britanski brend broj 1 za njegu lica, vjeruje da svi možemo biti nježni prema svojoj koži, životinjama, planeti i drugima! Upravo to proteže kroz sve svoje proizvode. Simple podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, kao i o onome što NE stavlja. Kao što i sam naziv govori, koristi jednostavne sastojke koje svaka koža voli, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode.

Čuvanje okoliša

Prava nježnost znači brigu i o našim neljudskim prijateljima, koliko brinemo i o sebi i svojoj koži. Simple je ponosni nositelj PETA certifikata. Jednako tako Simple donosi pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje plastiku u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.

Mnogima se teško snaći među velikom količinom različitih proizvoda za njegu lica. Često ne znamo što bi najbolje odgovaralo našoj koži, a ponekad niti koji su koraci njege lica. Zato je tu Simple koji nudi jednostavne, a učinkovite proizvode za njegu i čišćenje lica.


Pročitajte više: Doktorice savjetuju koje štetne sastojke u kozmetici obavezno trebate izbjegavati!


Jednostavna rutina – jednostavni sastojci

Kao prvi i najvažniji korak ističu čišćenje lica. Redovito čišćenje kože lica važno je kako bismo održavali njezino zdravlje. Čišćenjem uklanjamo nečistoće, masnoću i druge neželjene nakupine čime sprječavamo začepljenje pora, suvišno mašćenje i nastanak akni, kao i dehidraciju i nastanak bora. Čišćenjem također pospješujemo kvalitetnije djelovanje drugih proizvoda, poput maski, seruma i kremi za lice.

Uz Simple proizvode možeš složiti svoju jednostavnu i nježnu rutinu njege lica, a u asortimanu možeš pronaći micelarne vode, gelove, maramice i ulje za čišćenje lica, tonik, dnevnu i noćne kreme te maske za lice.

Simple Kind to Skin micelarna voda je proizvod koji trebate probati. Čak 9 od 10 žena u Hrvatskoj potvrdilo je da je Simple micelarna voda nježna, a učinkovita*. Osim što nježno uklanja šminku, ujedno i hidratizira kožu. Sadrži vitamin B3, vitamin C, trostruko pročišćenu vodu, a ne sadrži umjetna bojila i mirise, alkohol. Odlično je što je proizvod pogodan i za vegane, a bočica je napravljena od reciklirane plastike. Može li više nježnosti stati u jednu bočicu? 😊

Ukoliko još niste isprobali Simple maske u maramici onda sigurno ne znate da propuštate hvale vrijedne proizvode. Simple Kind to Skin hidratantna maska u maramici idealna je za osobe s osjetljivom kožom. Izrađena je od prirodnih vlakana i obogaćena biljnim prebiotikom, ekstraktima ruže i agave i hidratantnim sastojcima za osjetljivu kožu. A osim nježnosti prema svojoj koži, korištenjem Simple maske u maramici pružaš nježnost i planeti jer su Simple maske biorazgradive i dolaze u pakiranju koje možeš u potpunosti reciklirati.

* Istraživanje je provedeno u suradnji s Hendalom, u studenome 2020. godine, na uzorku od 150 žena.

Poklon Simplea nalazit će se u goodie bagu svih posjetiteljica trećeg Health&Wellness Day-a koji će se održati 26. veljače u Falkenstainer Resortu u Petrčanama, u organizaciji Women in Adria. Još se stignete prijaviti, a sve informacije dostupne su ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

digitalni nomadi turska

Kako je Turska postala raj za digitalne nomade?

Sa svojim živopisnim gradovima i zadivljujućim obalama, Turska, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, sada postaje utočište i za digitalne...
- Advertisment -