Dolazi finalni ljetni party – Pridružite nam se u Zagrebu!

Vrijeme je i za posljednji ovogodišnji Summer Mingle. Prošle smo Sukošan, Trogir, Medulin i Varaždin, a sada slijedi – finale! Tradicionalno se družimo u Zagrebu, na terasi hotela Academia. Posljednji ovogodišnji party održat će se u četvrtak, 6. srpnja s početkom u 18:30, a prijave su još uvijek otvorene.

Neformalno druženje, formalne prilike

Što vas na ovoj zabavi čeka? Uvijek ugodno druženje i umrežavanje, odličan finger food i piće, kao i odlična glazba za koju će se pobrinuti DJ, a koja će vas sigurno pokrenuti. Na zabavi će biti prisutan i službeni fotograf koji će zabilježiti vaše trenutke sa starim i novim prijateljicama.

Računajte na opuštenu atmosferu u kojoj ćete se nesumnjivo ugodno osjećati i ako navratite bez pratnje. Uostalom, tu smo zato da bismo se družile i zajednički izvukle maksimum iz večeri! Tko zna, možda se vaša nova životna prilika krije upravo među ovim nevjerojatnim ženama!

Osim druženja, čeka vas i uvijek zanimljiva ponuda brendova, kao i odličan goodie bag prepun proizvoda naših partnera i sponzora za svaku gošću!

Naravno, tu je i neizostavna tombola, a nagrade su svake godine sve zanimljivije. Svakako okušajte sreću!


Pročitajte više: Summer Mingle konačno u Medulinu! Sunce, more i sol u zraku…


Važno je s kime ste okruženi

Kaže se da predstavljate prosjek osoba s kojima provodite vrijeme. Tom se filozofijom vodimo i u Women in Adria, stoga smo i započele s organiziranjem naših ljetnih partyja. Oni su više od zabave. Oni su i stvaranje novih prijateljstava, poslovnih prilika, ali i inspiracija.

Žene koje svoju karijeru tek započinju ili pak razmišljaju o promjenama, nerijetko se inspiriraju upravo upoznavajući druge žene koje su se usudile ono o čemu mnoge tek sanjaju.

Stoga ne budite sramežljive u društvu ostalih poduzetnica i ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju u ljetnom stilu.

Prijaviti se za ovo nezaboravno druženje možete još uvijek, a sve dodatne informacije dostupne su vam putem poveznice. Vidimo se!

Foto: Domagoj Bregant

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

energetska obnova 2024

Biste li dali 1.894.221 milijuna eura za obnovu vaše zgrade?

Na Javnom pozivu energetske obnove višestambenih zgrada 2022., na kojem je alokacija iznosila 300 milijuna kuna, jedna od sretnih zgrada bila...
- Advertisment -