AB.PRO – HR usluge uz popuste 30% do 40% za članice Women in Adria

AB.PRO je obrt za poslovne usluge koji članicama Women in Adria nudi popuste na usluge. Popusti iznose 30-40%, ovisno o vrsti usluge, a moguće ih je ostvariti telefonski, putem video-poziva i mailom.

Detalji usluga dostupni su niže:

ab.pro
ab.pro

Vlanica AB.PRO obrta za poslovne usluge je mr.sc. Andreja Bakula, prof. psihologije. Andreja Bakula je prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta. 

Od 2022. godine vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada s ljudima i organizacijama u svim područjima HR-a, s preko 7.500 selekcijskih intervjua, intervjua za zapošljavanje i procjenjivanje radnog učinka, te konzultantskim angažmanima u raznim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.

Kao trenerica razvijala je i vodila praktične edukacije iz područja: upravljanja radnim učinkom, zapošljavanja, analize opisa radnih mjesta i izrade opisa poslova, planiranja potreba izobrazbe, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama.

Uz istančan osjećaj za ljude i njihove potrebe usmjerena je na isporuke brzih, kvalitetnih i primjenjivih poslovnih rješenja u skladu sa propisima.

Foto: Canva / Andreja Bakula, privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -