Alfa radio – 50% popusta na oglašavanje

Unatoč pojavi novih medija i marketinških platformi, radijsko oglašavanje i dalje je jedan od popularnijih načina oglašavanja. Prednosti radija u odnosu na ostale medije su brojne. Osim što je besplatan, radio slušatelja prati posvuda i on ga može ‘konzumirati’ u bilo kojem trenutku i na gotovo bilo kojem mjestu, a mnogi stručnjaci drže ga najosobnijim medijem. Zbog svega navedenog, radio predstavlja odličnu platformu za slanje određenih poruka željenoj publici.

Ono što Alfa radio izdvaja od mnogih jest široko područje pokrivenosti, a ono uključuje područja Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Međimurske, Virovitičko-podravske, Sisačko-moslavačke, Požeško-Slavonske, Zagrebačke županije te sam Grad Zagreb.

Alfa radio je najslušaniji radio na području grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije u svim dobnim skupinama, a popularnost mu raste i na području ostalih županija središnje Hrvatske. Ovih dana otvaraju i studio u Zagrebu što će im omogućiti veću dostupnost zanimljivih gostiju i kreiranje još raznovrsnijeg sadržaja.

Posebno dobru atmosferu, između ostalog, podiže izvrsna radijska ekipa u kojoj se nalaze glumci Goran Navojec i Alan Katić, YouTuber Filip Belošević, poznati hrvatski glas Damira Koprive te omiljena radijska voditeljica (i pjevačica) Dijana Čerčić.

Women in Adria članice ostvaruju 50% popusta na cijene oglašavanja iz privitka. Za ostvarivanje popusta možete se javiti našoj članici Danijeli Vusić na kontakt [email protected].

Kako biste iskoristili ovu i brojne druge pogodnosti učlanite se u našu WiA mrežu i izaberite odgovarajući članski paket na linku: https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime