All about skin nudi popuste svim WiA članicama

All about skin s radom je započeo 1994. godine i brine o vašim licima i tijelima. Slušaju želje i potrebe i u skladu s tim kreiraju individualne tretmane koje rade samo s vrhunskom profesionalnom njemačkom kozmetikom i aparatima.

U All about skin studiju za njega lica i tijela možete pronaći sljedeće tretmane:

ORGANSKA TRAJNA   ŠMINKA   – oči, usta, obrve, rekonstrukcija AREOLE, korekcija ožiljaka, Scalp sa njemačkim ORGANSKIM pigmentima

KLASIČNI TRETMANI ZA NJEGU LICA – čišćenje lica, njega lica, korekcija obrva, bojanje obrva i trepavica, elektroepilacija

SPECIJALNI TRETMANI ZA NJEGU LICA – intenzivna njega oko očiju, ultrazvuk, Thermolifting, mikrodermoabrazija, mikromasaža, kisik

“amiea Vytal Microlifting”   IZBRIŠITE BORE  lica, vrata, dekoltea ili ruku njemačkom metodom mezoterapije hyaluronom. Ovisno o stanju kože i godinama, ciljano radimo mezo tretman sa koktelima baš za Vaš problem                                    

TRETMANI ZA NJEGA  – Manager Fitness (za masnu kožu),  Anti Stress (za osjetljivu kožu), Vitality  (za loše prokrvljenu kožu)       

NJEGA TIJELA       

  „IONTOLIFT“  BODY & FACE Modeling – kompjuteriziran njemački aparat za modeliranje lica i tijela (limphna drenaža, otapanje masnog tkiva, učvriščivanje mišića, oblikovanje tijela)

 TRETMAN ZA OBLIKOVANJE (protiv celulita i  učvršćivanje tkiva) radi se 6 tretmana svaki  tjedan samo 1, odmah se vidi i OSJETI efekt. Kontraindikacije su upaljene vene i tromboza.           

MIKROMASAŽA  (Ionto skin aparat) – opušta, učvršćuje i prokrvljuje kožu i mišiće

AROMA MASAŽA TIJELA (kupka za noge sa eteričnim uljima, peeling tijela + masaža eteričnim uljima kokos, citrusa ili antistres mješavine opušta, poboljšava cirkulaciju i  balansira)   

MEZOTERAPIJA TIJELA – noge, guza, trbuh

DEPILACIJA  – hladan postupak i topli postupak       

all about skin studio za njegu lica i tijela nudi popust od 15% na sve tretmane kao i 10% popusta na sve preparate za kućnu njegu.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -