Američko sveučilište s globalnom perspektivom predstavlja svoj program u Zagrebu

Webster University privatno je obrazovno sveučilište akreditirano u SAD-u i Austriji s podružnicama diljem svijeta. Svoj program i vrijednosti uskoro će predstaviti na otvorenim danima u Zagrebu kada će svi posjetitelji imati priliku saznati kako mogu postati dio Webster priče.

Globalna edukacijska mreža

Webster ima jedinstvenu internacionalnu mrežu kampusa koji pružaju studentima mogućnost da dio svog školovanja odrade na nekog drugoj svjetskoj lokaciji unutar jednog obrazovnog sustava. Podružnice se nalaze u SAD-u, Austriji, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Grčkoj, Gani, Kini i Tajlandu.

Osnovano 1915. godine, ovo sveučilište fokusira se na pružanje jedinstvenog iskustva svojim studentima. Svaki kampus zapošljava cijenjeno osoblje koje je usmjereno studentima. Program je fleksibilan, a doseg je globalan.

Budući da profesori i studenti dolaze iz više od 100 zemlja, ovo sveučilište pruža raznoliko okruženje za učenje pa je globalna značajka u akademskim programima i kurikulumima ono po čemu se Webster razlikuje od drugih.

Dvodnevno predstavljanje

U prostoru zagrebačkog Instituta za razvoj obrazovanja (Trg Nikole Zrinskog 9/I), Webster University će u dva dana svoj program predstaviti svima zainteresiranima za upisivanje.

Na događajima 13. studenog od 18-19 sati ili 14. studenog od 10-11 sati, posjetitelji će moći saznati kako financirati svoje školovanje i kakve sve prilike za stipendije postoje. Također, moći će se prijaviti na besplatno probno predavanje, popričati s bivšim polaznicima o njihovim iskustvima, ali i upoznati voditelja odjela za odabir novih studenata.

Ovo američko sveučilište s globalnom perspektivom novi ciklus predavanja započinje u siječnju sljedeće godine. Zato je sada pravo vrijeme da saznate na koji se način možete uključiti u edukaciju i programe Business and Management, International Relations, Psychology i Media Communications.

Svoj dolazak na otvorene dane potvrdite na [email protected].

Foto: Unsplash, Webster

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

LinkedIn postaje moćan prodajni kanal

LinkedIn koristi sve više ljudi i ta društvena mreža postaje moćan prodajni kanal. Istaknuo je to Daniel Disney, stručnjak za prodaju...