Kako izgraditi karijeru u industriji luksuza?

Jeste li čuli za ‘val otkaza’ koji se dogodio u vrijeme pandemije? On se ne odnosi isključivo na otkaze koje su poslodavci podijelili djelatnicima uslijed smanjenog opsega posla, već podjednako i na veliki broj djelatnika koji su odlučili promijeniti poslodavca ili čak industriju.

Povećana potražnja za menadžerima

Iako su najveće tvrtke u industriji luksuza doživjele velike gubitke jer su mega eventi i internacionalna poslovna putovanja u posljednje dvije godine smanjeni za 75 %, to zapravo može biti dobra vijest za vas. Mnogi od onih koji su odlučili promijeniti industriju, radili su u turističkom sektoru.

To znači da su mnoge dobre plaćene pozicije u ovoj industriji prazne, te se već u drugoj polovici ove godine očekuje povećana pažnja za menadžerima, a predviđa se i da će njihovo karijerno napredovanje biti 50 % brže nego u 10 godina prije pandemije.


Pročitajte više: Što učiniti kad ste nezadovoljni karijerom?


Pouzdan vodič u izlasku iz zone komfora

Međutim, kako biste dospjeli do izvršnih pozicija ili uspješne međunarodne karijere u idućih pet godina, neće vam biti dovoljna diploma fakulteta iz Hrvatske, radišnost, komunikativnost i lokalni kontakti. Morate napraviti iskorak iz zone komfora, a BHV Education bit će vam pouzdan vodič na tom putu.

Prijavite se na predavanje Gordane Kolenko, direktorice BHV Educationa, agencije koja pomaže pri prijavi na studije u inozemstvu. U subotu, 19. ožujka održat će predavanje u Zagrebu gdje možete dobiti dublji uvid u inovativne preddiplomske i diplomske programe, studentski život i kampuse Les Rochesa u Švicarskoj i Španjolskoj. Osim toga, moći ćete postaviti pitanja i dobiti više informacija o uvjetima prijave na studij. Sudjelovanje je besplatno.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -