Business Cafe po prvi put i u Bjelovaru

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati u regiji stiže i u Bjelovar i to 18. studenog 2015. u 18 h u Velikoj Vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika.

Business Cafe Bjelovar

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati uvodnom riječju će se obratiti gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec, i objasniti napore Grada u poticanju poduzetništva te istaknuti mogućnosti za ulaganja.

Gosti poduzetnici koji će s nama podijeliti svoju poduzetničku priču su gospodin Darko Crha, vlasnik DATA LINK-a i gospođa Ivanka Štedul, vlasnica Bjelovarskog novinskog lista Bjelovarac Novi.

Na kraju će se prisutnima obratiti i Ariana Vela, iz EU projekata, koja će kratko predstaviti  mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije.

Događanje u Bjelovaru besplatno je za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta “PR(A)VI PUT U BIZNIS”, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu na https://www.entrio.hr/event/business-cafe-u-bjelovaru-2772.

Foto: Zaokret d.o.o.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više