Business Cafe po prvi put i u Bjelovaru

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati u regiji stiže i u Bjelovar i to 18. studenog 2015. u 18 h u Velikoj Vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika.

Business Cafe Bjelovar

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati uvodnom riječju će se obratiti gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec, i objasniti napore Grada u poticanju poduzetništva te istaknuti mogućnosti za ulaganja.

Gosti poduzetnici koji će s nama podijeliti svoju poduzetničku priču su gospodin Darko Crha, vlasnik DATA LINK-a i gospođa Ivanka Štedul, vlasnica Bjelovarskog novinskog lista Bjelovarac Novi.

Na kraju će se prisutnima obratiti i Ariana Vela, iz EU projekata, koja će kratko predstaviti  mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije.

Događanje u Bjelovaru besplatno je za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta “PR(A)VI PUT U BIZNIS”, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu na https://www.entrio.hr/event/business-cafe-u-bjelovaru-2772.

Foto: Zaokret d.o.o.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...