Jedinstvena edukacija za voditelje i direktore nabave po prvi puta u Hrvatskoj

Konzultantska tvrtka Cronata s ponosom najavljuje dvodnevnu Masterclass radionicu “Upravljanje strateškom nabavom” koja će se održati 05. i 06. ožujka 2020. godine u hotelu International u Zagrebu. Ovo je ujedno i prva Masterclass radionica u kojoj mogu sudjelovati voditelji i direktori nabave u Hrvatskoj.

Povezano:

Riječ je o jedinstvenoj edukaciji za voditelje i direktore nabave, lanca opskrbe i strateške nabave. Po prvi puta u Hrvatskoj imat ćemo priliku uz najveće stručnjake ojačati kompetencije koje su nužne za uspjeh odjela nabave u najnovije doba. Tako će nas u napredna znanja o nabavi uvesti renomirani svjetski stručnjak iz područja nabave Richard Beaumont, a za jačanje liderskih vještina bit će zadužen uspješan domaći trener Fran Mikuličić.

Jačanje kompetencija uz najveće svjetske stručnjake

Richard Beaumont je međunarodni konzultant za područje nabave koji ima preko 30 godina iskustva rada u različitim granama industrije. Radeći na području Europe, SAD-a i Azije, specijalizirao se u pružanju podrške poduzećima za ostvarenje ušteda u nabavi, smanjenje rizika u lancu opskrbe te za izgradnju inovacija kroz kvalitetne odnose s dobavljačima. U Zagrebu će održati edukacije iz nabave s naglaskom na upravljanje kategorijama, razumijevanje poslovnih potreba, upravljanje odnosima s dobavljačima, upravljanje rizikom i kreiranje pravog tima u nabavi.

Fran Mikuličić je profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt i NLP trener, specijaliziran za organizacijski dizajn, implementaciju strategije te organizacijske i ljudske učinkovitosti. Kao savjetnik top menadžerima i mentor mladim menadžerima, potiče njihov osobni i profesionalni razvoj te podržava pojedince i organizacije na putu njihovog uspjeha.

Upravljanje strateškom nabavom

U sklopu Masterclass programa Fran će održati radionice na temu liderske komunikacije i vodstva, zaobilaženje mentalnih prepreka i jačanje motivacije, te razvoj osobne učinkovitosti i ostvarenje punog potencijala.

Uz ove vrhunske stručnjake očekuje nas edukativno i inspirativno druženje u kojem će voditelji i direktori nabave i lanca opskrbe u hrvatskim poduzećima steći nova znanja kao i energiju za nove uspjehe.

Za više informacija o sadržaju Masterclass programa te kako iskoristiti popust za ranu prijavu posjetite stranicu: Masterclass: Upravljanje strateškom nabavom.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Što rast cijena goriva znači za građane?

Cijena goriva u zadnjih nekoliko mjeseci draštično se povećala, a za sobom povlači poskupljenja drugih proizvoda. Povećani troškovi života mnogim su...
- Advertisment -